PUTOVANJA

Ovaj hotel s predivnim pogledom na Bohinjsko jezero i Triglav morate posjetiti!

Luksuzna oaza usred spektakularne prirode!

Slovenija se nalazi na listi omiljenih destinacija za vikend putovanja van granica Hrvatske, što zbog blizine, što zbog predivne prirode i odlične turističke ponude. Jedna od najpopularnijih lokacija je sjeverozapadna općina Bohinj, gdje se smjestilo istoimeno jezero. Područje Bohinjskog jezera nudi spektakularnu prirodnu kulisu koja baš uvijek ostavlja bez daha, a pronašli smo i jedan hotel koji nas je oduševio jednako kao i bohinjska priroda.

Hotel Bohinj smješten je gotovo na samoj obali jezera, a ispred njega se nalazi veličanstven pogled na Julske Alpe, odnosno na najviši slovenski vrh Triglav. Modernim, ali autohtonim dizajnom, ovaj hotel savršeno je uklopljen u dramatičnost krajolika u kojem se nalazi. Ovdje je prirodna scenografija ta koja određuje ugođaj, a u ovako veličanstvenom okruženju teško je povjerovati da se nećemo odmoriti i napuniti baterije. Čitava hotelska ponuda, od kuhinje, wellnessa preko dodatnih usluga inspirirana je lokalnom kulturom i proizvodima, što doprinosi iskustvu boravka. Osim toga, hotel je dizajniran i uređen tako da poštuje principe održivosti i podržava lokalnu zajednicu, što posjetiteljima omogućuje da zaista osjete život mjesta u koje su došli.

Gostima Hotela Bohinj na raspolaganju je nekoliko kategorija soba, wellness i spa usluge, privatna wellness zona i vanjski bazen. Posebnosti hotelske ponude koje su nas oduševile su plutajući doručak u bazenu i posebne večeri kada su svi gosti pozvani na druženje oko logorske vatre u vanjskom prostoru hotela. Ako ste u potrazi za lokacijom koja će spojiti boravak u prirodi i osjećaj boravka u luksuznom smještaju, ne propustite više informacija potražiti na stranicama Hotela Bohinj.

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.01.2023. u 10:11
Tagovi: putovanja, hotel

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p