PUTOVANJA

Ovo je hotel s najljepšim pogledom na bajkovitu Veneciju koji je kao stvoren za romantični izlet!

Lokacija koja ostavlja bez daha!
Izlet u Veneciju uvijek je dobra ideja, no uživanje u pogledu na vijugave kanale i pitoreskne dijelove ovog fascinantnog, romantičnog grada definitivno je posebnije udvoje. A ako još uvijek niste sigurni na koji način biste iznenadili vašu ‘bolju’ polovicu ove veljače, predlažemo da posjetite Veneciju i uživate u brojnim čarima koje ovaj grad nudi, upravo u periodu Valentinova.

Među doživljajima koje ne smijete propustiti za Valentinovo u Veneciji, kao alternativu tradicionalnijoj gondoli, predlažemo večeru na drevnoj venecijanskoj galiji koja će vam pružiti jedno zaista posebno iskustvo koje će oduševiti sve romantičare. A osim uživanja u vrhunskim gurmanskim ponudama uz svijeće, svakako si osigurajte i panoramski obilazak lagune i njezinih otoka te stvorite najljepše uspomene koje će vašu večer učiniti nezaboravnom! Također predlažemo da odsjednete u najromantičnijem venecijanskom hotelu, koji je svoje mjesto našao u labirintu prolaza, između Trga San Stefano i Accademie, deset minuta od Trga svetog Marka. Riječ je o hotelu Palazzetto Pisani, drevnoj zgradi iz 16. stoljeća koju ističe divan topao, prekrasan i pomalo istrošen izgled koji ovom mjestu pruža posebnu čar. Sobe u hotelu gledaju južno na Canal Grande, stoga možemo slobodno reći kako je ovo hotel s najljepšim pogledom na romantičnu Veneciju koju morate doživjeti!
 
Palazzetto Pisani obuhvaća 26 finih i pojedinačnih spavaćih soba raspoređenih u dvije zgrade i, na drugom katu, velike, uzvišene i elegantne sobe koje zovu na uživanje u veličanstvenom doručku ili večeri, dok dekorativni elementi iz osamnaestog stoljeća koji se nalaze u cijelom Palazzettu zovu na - fotkanje! U kasnom dvadesetom stoljeću Palazzetto je ugostio poznati književni salon grofice Marije Pie Ferri de Lazara, kao i kulturne, političke i poslovne ličnosti, uključujući Marinu Abramovic, Billa Gatesa i Mihaila Gorbačova, a danas je jedno od najljepših, najromantičnijih mjesta u Veneciji koje je kao stvoreno za čisti hedonizam! Više informacija saznajte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 23.01.2023. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p