PUTOVANJA

Ovo je najfotogeničnija vila na božanstvenoj Amalfi obali čija će vas cijena noćenja ugodno iznenaditi!

Smještaj koji će vas ostaviti bez daha!

Italija je prepuna predivnih lokacija koje bi svatko morao barem jednom u životu posjetiti. Iako je teško izdvojiti jedan poseban dio ove živopisne zemlje, Amalfi obala, gdje se more i stijene spajaju na najromantičniji mogući način, sigurno je jedna od top lokacija. Upravo u blizini ovog područja možete odsjesti u vili koja pažnju plijeni svojom poviješću i izgledom!

Jedna jako fotogenična vila smjestila se u naselju Giungano u provinciji Salerno na području Nacionalnog parka Cilento (UNESCO). Domus Laeta, što znači „sretna kuća“ povijesna je rezidencija izgrađena 1600.-ih, a još uvijek pripada obitelji d'Aulisio, čiji su preci imali važnu ulogu u razvoju i povijesti ovog područja. Rezidencija ima očaravajući pogled na obrađene brežuljke koji seže sve do mora. Ova povijesna građevina još uvijek ima izvorne staje i jasle, uljaru, podrume i krušne peći, kao i osmatračnice, što dodatno doprinosi ugođaju. Unutar kompleksa nalaze se i dvorane, arhivska knjižnica, a autentičnom izgledu doprinosi očuvani starinski namještaj.

 

'La dolce vita'

Jednako spektakularan dio ove rezidencije je i njen eksterijer. Tijekom boravka možete uživati u panoramskom vrtu s pogledom na Dolinu hramova, masažnom bazenu, vrtovima prepunim mirisnih agruma i drugih autohtonih biljaka, otvorenoj galeriji s freskama i općenito čarobnom ambijentu Italije. U vili se također mogu organizirati privatni događaji poput vjenčanja, a ono što nas je najugodnije iznenadilo je cijena noćenja. Noćenje i pristup svim zajedničkim prostorijama ovog imanja koštat će vas nekih 60-ak eura, a uz nadoplatu možete dobiti i dodatne usluge poput ručka i doručka. Ako ste istoga trena zamislili na terasi ove božanstvene rezidencije, više detalja možete potražiti ovdje.

Objavljeno: 10.03.2023. u 14:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p