PUTOVANJA

Ovo je najpoželjniji skijaški hotel u Europi koji nas je očarao na prvi pogled!

Najnovije mjesto na našoj bucket listi!
Sezona skijanja samo što nije počela, a ako još uvijek niste pronašli savršenu destinaciju za ovogodišnji aktivni odmor, sigurni smo kako će vas ovaj francuski hotel zaintrigirati na prvu! Smješten u Val d’Isèreu, odnosno u francuskom Tarentaiseu, ovaj hotel star nepune dvije godine može se pohvaliti titulom najljepšeg odredišta za skijalište u Europi, a mi smo odlučili saznati što ga to čini toliko posebnim!

Hotel prije svega ima uistinu jedinstven položaj, a smješten je čak 800 m iznad samog resorta, na sunčanoj visoravni s prekrasnim pogledom na okolne planine i jezera od kojeg doslovce zastaje dah. Iz odmarališta do hotela dolazite gondolom, što je poseban gušt za skijaše koji Refuge de Solaise hotel nazivaju ultimativnim ski-in/ski-out hotelom, savršenim za ljubitelje skijanja koji će na ovom mjestu maksimalno uživati, a ono najvažnije - minimalno čekati u redovima. Sam interijer hotela predstavlja savršenu kombinaciju kamena i rustikalnog drva koji u kombinaciji s tartan tepisima i toplom rasvjetom stvaraju ugodno planinsko utočište, unatoč hladnim vanjskim uvjetima u samom resortu. Sobe su također opremljene u rustikalnom, planinskom stilu, no s neizostavnom dozom luksuza koji odiše čitavim hotelom u kojem bismo rado proveli čitavu zimu! 
 
Velika atrakcija hotela je ogroman restoran otvorenog tipa koji poslužuje vrhunsku hranu s menija, a koji uključuje mnoštvo tradicionalnih savojskih jela koje jednostavno morate kušati. Hotel također nudi nevjerojatno SPA iskustvo na 2500 metara nadmorske visine, a tu je su i sjajne hotelske trgovine koje garantiraju sjajan shopping! Više o ovom mjestu saznajte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 31.12.2022. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p