PUTOVANJA

Ovo plutajuće glamping naselje nalazi se u Sloveniji i oduševit će vas svojom ljepotom!

Iskustvo kakvo se ne zaboravlja!
Ako ste kojim slučajem veliki ljubitelj gastronomije, tada ste zasigurno već čuli za poznati slovenski restoran Pikol koji je nadaleko poznat po svom vrhunskom gostoprimstvu. Smješten u selu Rožna kraj Nove Gorice, Pikol je nedavno osvojio nagradu Michelin Plate za svoje vrhunske kulinarske kreacije, a sada je ova zelena oaza dobila jedno posve novo ruho, otvorivši svoje prvo plutajuće glamping naselje u Sloveniji, prikladno nazvano Lake Village. 

Tako je restoran Pikol uvelike proširio svoje poslovanje, a romantične plutajuće kućice smještene u bujnom, cvjetnom okruženju osvojit će vas na prvi pogled. Naselje se sastoji od četiri drvene kućice koje karakterizira odabir prirodnih materijala, toplina drva i bezbrižan život između vode i šume koji je idealan za parove u potrazi za prirodnom, romantičnom oazom. Osim kućica, u naselju se nalazi i šumska vila koja je smještena na samom rubu čarobnog jezera i s čije se prostrane terase pruža pogled na cijelo selo, a na kojoj se ujedno nalazi i privatna hidromasažna kada u kojoj ćete poželjeti provesti čitavu večer pod zvijezdama!
Jutra u Pikolu će vas svakoga jutra oduševljavati bogatim doručkom lokalnih delicija koje se donose direktno u vašu vikendicu. Tijekom dana možete uzeti električne bicikle i istražiti prekrasnu okolicu, uključujući slikovite vinograde i zelena prostranstva Vipavske doline. U večernjim satima Pikol će vas ponovno razmaziti kulinarskim kreacijama iz svog vrhunskog restorana, ali i vrhunskim vinima koji su nastali u vlastitim vinogradima obitelji Gašparin koja godinama vodi ovo prekrasno mjesto i brine da gostima svake sezone ponude nešto više! Više o ovom mjestu potražite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 22.08.2022. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p