PUTOVANJA

Ovo su idealna mjesta za kupanje u Dubrovniku

bon ton vam otkriva male tajne Grada
Dubrovnik 
Nakon što smo doznali za neke od najljepših restorana i barova Dubrovnika koje nikako ne smijemo propustiti, bon ton ekipa koja, zajedno s Watergateom iz Berlina, organizira Dubrovačke glazbene igre u dubrovačkim Lazaretima, osigurala nam je i pokoji savjet za savršeno lješkarenje na plaži.

Dubrovnik je prepun jedinstvenih mjesta zbog kojih ga je vrlo lako zavoljeti, a uz nekoliko insajderskih savjeta, boravak u Gradu postaje još posebniji. Na koje plaže se definitivno vrijedi uputiti, otkriva bon ton...
 
dance 
Iako su dubrovačke plaže Sveti Jakov i Banje predivne i lako dostupne, nemojte zaobići Danče, kolijevku dubrovačkog vaterpola i plažu lokalaca, smještenu podno prekrasnog samostana, na kojoj se i danas igraju briškula, trešeta i naravno - vaterpolo.
 
lokrum
Ukoliko poželite pobjeći od gužvi i potražiti pravi odmor i adriatik doživljaj, svakako bismo preporučili uputiti se na obližnje otoke. Naši su prijedlozi Šipan i Lokrum, udaljeni svega nekoliko minuta vožnje brodom. Lokrum je rezervat prirode a njegova su posebnost pauni i zečevi koji slobodno trčkaraju otokom, te slano jezero simbolična naziva Mrtvo more. Šipan, iako nešto udaljeniji od Dubrovnika, nudi još veću izolaciju od dubrovačkih gužvi.
 
Ako ste sretnici koji borave u Dubrovniku 29. srpnja i 05. i 12. kolovoza, svjedočit ćete iznimnom audio vizualnom iskustvu u preuređenim Lazaretima gdje će nastupiti neka od najvećih imena svjetske elektronske scene kao što su Ellen Allien, Tiefschwarz feat. Khan, Ruede Hagelstein, Kim Ann Foxman, Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer, Jimi Jules i Tijana T.
 
Objavljeno: 31.07.2015. u 11:23
Tagovi: Dubrovnik, bon ton

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p