PUTOVANJA

Ovo su najbolji novi hoteli godine

Prestižna lista favorita magazina Conde Nast Traveler
 
Spadate li u skupinu ljudi koja na svojim putovanjima bira isključivo hotele kao svoje privremene domove, ova današnja stylish lista mogla bi vam itekako koristiti u budućnosti. Bez obzira na trendove u domeni putovanja i smještaja te popularnosti platformi kao što je Airbnb i sile hostela i alternativnog smještaja, malo što može zamijeniti hotelsku uslugu i komociju koju sa sobom nosi.

S time bi se zasigurno složio i prestižni magazin Conde Nast Traveler koji je sastavio listu 60 najboljih novih hotela i kolektivno nas zaintrigirao. Kriterij koji je ove godine prevladao pri izboru izvanrednih jest pridavanje pozornosti detaljima. U obzir su se uzimali isključivo hoteli koji razumiju potrebe modernog putnika i to kroz kategorije kao što su financijska isplativost, blizina plaža, prilagođenost obiteljima, luksuz, urbanost, dizajn, gastronomija te okolina, odnosno divljina.

Od Južnoafričke Republike i Šri Lanke pa sve do New Yorka, ovo su samo neki od najboljih novih hotela na svijetu.
  Indija
 
Grand Bharat, Gurgaon, India
 
100 soba i vila dostojnih maharadže bili su dovoljni da se Grand Bharat izdvoji u kategoriji najluksuznijih novih hotela na svijetu.
 
Hoanib Skeleton 
Hoanib Skeleton Coast Camp, Namibija
 
Smješten u kategoriju hotela u divljini i sa svojih 8 luksuznih šatora te privatnim avionom koji prevozi do Skeleton Coast Nacionalnog Parka, ovaj hotel je opisan kao afrički game changer.
 
The Miami Beach Edition
The Miami Beach Edition, Florida
 
Pobjednik u kategoriji hotela na plaži, dizajnerski The Miami Beach Edition na Floridi sadrži 294 soba, kuglanu i klizalište - dovoljno da zadovolji i one najzahtjevnije.
 
Chiltern Firehouse  
Chiltern Firehouse, London
 
Od viktorijanske vatrogasne postaje do jednog od pobjednika u kategoriji iznimnih urbanističkih zdanja - ovako nekako zvuči opis londonskog Chiltern Firehouse hotela.
 
cape weligama 
Cape Weligama, Šri Lanka
 
40 kuća kolonijalnog stila i centar za ronjenje čine Cape Weligama, jednog od najboljih svjetskih novih obalnih hotela.
 
Sahrai Fez 
Hotel Sahrai, Fez, Maroko
 
Najimpresivniji boutique hotel Feza u Maroku ujedno je i kategoriziran kao jedan od najisplativijih, iako se na prvi pogled tako ne čini.
 
Mondrian London 
Mondrian, London
 
Dizajnerska zvijezda među hotelima svakako je londonski Mondrian koji kombinira britanski šarm s američkom energijom.
 
The Ludlow 
The Ludlow, New York
 
Istaknut u domeni urbanističkih ostvarenja, njujorški hotel opisan je kao novi pristup industrijskom chicu s krasnim gradskim vizurama.
 
edson hill 
Edson Hill, Stowe, Virginia
 
Idealan za obitelji, Edson Hill u Virginiji oduševljava kolekcijom umjetnina, neodoljivim šarmom kamina te miksom tradicionalnog i modernog.
 
belle mont farm 
Belle Mont Farm, St. Kitts, Nevis
 
Gastronomija je fokus hotela Belle Mont Farm u karipskom teritoriju koji se sastoji od 84 gostinjske kuće.  
 
maalifushi 
Maalifushi, Maldivi
 
Prekrasan Maalifushi smješten na Thaa Atoll i okružen delfinima i morskim kornjačama, što ga čini idealnim konkurentom u kategoriji hotela u divljini.
 
sujan rajmahal palace 
Sujan Rajmahal Palace, Jaipur, Indija
 
Eklektično igralište riječi su kojima Conde Nast Traveler opisuje fantastičan indijski dizajnerski hotel.
  
la reserve
 
La Reserve, Pariz

Jedan od najluksuznijih je svakako i pariški La Reserve koji malo koga neće oduševiti svojim interijerom
 
rosewood beijing 
Rosewood Beijing, Peking
 
Spa i lounge zona u slučaju pekinškog hotela osvojili su žiri Conde Nast Travelera, smjestivši ovaj hotel među one najluksuznije na listi.
 
bahia vik jose ignacio 
Bahia Vik Jose Ignacio, Urugvaj
 
Dizajnerski hotel u Urugvaju izdvaja se svojom lokacijom. 11 vila i 10 apartmana razbacanih po pješčanoj obali Jose Ignacio priskrbilo je titulu pobjednika ovom hotelu.
 
palazzo parigi 
Palazzo Parigi Milan, Italija

Velika doza luksuza smještena nedaleko milanskih omiljenih shopping adresa te fantastičan urbani dizajn čini Palazzo Parigi Milan još jednim favoritom.
 
mandarin oriental 
Mandarin Oriental, Bodrum, Turska
 
Savršen odabir za sve eskapistički nastrojene putnike, turski Mandarin Oriental posljednji je dodatak liniji luksuznih turskih resortova u kojem su gotovo sve od ukupno 109 soba okrenute prema moru.
 
aro ha wellness retreat 
Aro Ha Wellness Retreat, Novi Zeland
 
Nešto intimniju atmosferu nudi Aro Ha Wellness Retreat na jezeru Wakatipu. Joga i meditacija ovdje će biti idealno prakticirati.
  
 
M.M.
Foto: Pr
Objavljeno: 22.04.2015. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p