PUTOVANJA

Ožujak je mjesec žena: imamo ideju kako iznenaditi posebnu ženu u svom životu!

Poklonite mali znak pažnje svojoj najdražoj ženi uoči Dana žena!

Bliži se Dan žena koji za sve nas ne bi trebao biti samo performativni dan koji slavi društvena dostignuća pripadnica ženskog spola, već bismo ga stvarno trebale iskoristiti da izdvojimo vrijeme za sebe, ali i da slavimo sve žene u svom okruženju. Ako se ne možete sjetiti kada ste posljednji put podijelile neko novo iskustvo s posebnim ženama u svom životu, predlažemo da upravo ovaj Dan žena bude inspiracija da iznenadite vama dragu ženu jednim novim iskustvom i nezaboravnim putovanjem!

Odnose gradimo kroz kvalitetno provedeno vrijeme s nekom osobom, a ono što nas zauvijek povezuje s ljudima su zajednička iskustva i proživljeni trenutci. Kaže se da se najbolje stvari u životu ne mogu kupiti, ali može se kupiti putovanje koje je uvjerljivo najbolja vrijednost na koju možete potrošiti novac. Izazovi koji nas oblikuju i novi vidici koje otkrivamo kroz putovanje ne mogu se usporediti ni s čim, a ako ih podijelimo s nekom dragom osobom možete biti sigurni da ćete takve uspomene pamtiti do kraja života.

Zbog toga nema boljeg načina da provedete ožujak nego u nekoj novoj avanturi koja će vama i vašoj mami, prijateljici ili nekoj drugoj važnoj ženi iz vašeg života postati neprocjenjivo sjećanje i inspiracija. Osim toga, ovom odlukom možda pokrenete i lijepu tradiciju da ožujak bude mjesec kada ćete sve istinski uživati u svom slobodnom vremenu, okružiti se dobrom ženskom energijom, razmišljati i razgovarati o svemu i inspirirane slobodom putovanja istom osjećaju težiti u svakodnevnom životu. Naravno ništa manje važno nije ni da se iskreno dobro zabavite i opustite tijekom i prije putovanja. Svi znamo da trenutci organiziranja putovanja mogu biti stresni, posebno smiješni i prije svega jako zabavni. Stoga, nemojte oklijevati već ožujak ispunite dobrom energijom i najvažnije ne zaboravite u to uključiti sve drage žene koje vaš život čine posebnim.

Ipak, organizirati putovanje nije ni malo lak zadatak, ali danas postoji toliko načina koji nam mogu biti od pomoći kada poželimo komadić vremena u gustom rasporedu posvetiti sebi i dragim ljudima. Jedan od njih je i LAST MINUTE rent a car uz čije je usluge lako biti spontan i bez problema izmanevrirati moguće prepreke jer putovanje automobilom ima taj luksuz fleksibilnosti. A kako biste ovaj Dan žena započeli tradiciju putovanja s vašim najdražim ženama, LAST MINUTE rent a car poklanja svim ženama mali znak pažnje uoči posebnog dana. Posebnom vožnjom za poseban dan možete razveseliti svoju ljepšu polovicu, mamu, sestru, prijateljicu ili neku drugu važnu ženu u svom životu, a popust od -25% možete iskoristiti na sve najmove uz promo kod DANZENA. Promo kod vrijedi do 08.03., a najam je moguće iskoristiti sve do 31.03.

Više informacija o Rent a car usluzi otkrijte ovdje! Nikad nije kasno……za mali znak pažnje i veliku ljubav!

Foto: Pexels, Unsplash

*sadržaj nastao u suradnji s brendom LAST MINUTE rent a car

Objavljeno: 07.03.2023. u 10:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p