PUTOVANJA

Pošaljite nam svoj putopis!

FASHION.HR Style Community u potrazi za savršenim putopisima

instagram 
Postoje ti neki ljudi, čija ih nemirna priroda tjera na konstantno istraživanje. Vatra koja tinja u njima ponekad je zalivena i stavljena pod kontrolu svježim avanturama i dalekim adresama, no ponekad neizdrživo prži i ne dopušta živjeti.
 
Tim čudnovatim ljudima glavna životna satisfakcija možda neće biti sjajni automobil, najnoviji iPhone ili ovosezonska it torbica, možda će propustiti koje vjenčanje svojih prijatelja i krštenje njihove djece, propustit će i koji bakin rođendan, no zato će u svojoj škrinji s blagom čuvati filmski izlazak sunca iz Sahare, ručak s nepalskom obitelji ružičastih obraza, kristalno čisto more skrivene uvale na Visu, čašu najfinijeg vina s pogledom na nepregledna toskanska polja, miris jahanja na slonovima kroz tajlandsku džunglu, ali i ono ljepljivo, glasno poslijepodne na ulicama New Delhija.
 
instagram 
Svi ti neki čudni ljudi za nedjeljnim će ručkovima imati beskrajno mnogo priča koje će ostali slušati s očima širom otvorenima, a oni će sami, u periodima mirovanja, obožavati vaditi sve te priče iz nepreglednog bunara sjećanja i stavljati ih na papir, stvarajući podsjetnik na sve čarolije svijeta kojima su imali prilike svjedočiti.

Ubrajate li se i vi u ovu skupinu čudnovatih, vječnih putnika i neumornih skitnica, provodite li svoje ljeto na destinaciji iz snova ili u svom omiljenom dalmatinskom seocetu, napišite nam putopis, priložite slike i sve zajedno pošaljite na mail redakcija@fashion.hr, s naslovom maila 'Putopis'. Najbolje ćemo objaviti na portalu!
 
instagram 
Želimo vam divno ljeto!
 
Foto: Instagram (@traveldo.se)
Objavljeno: 25.07.2015. u 08:39
Tagovi: putovanja

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p