PUTOVANJA

Poseban restoran u Milanu koji će vas osvojiti na prvu!

Dizajn koji ostavlja bez teksta

Iako znamo da je Milano jedan od onih europskih gradova koji vrvi prekrasnim, dizajnerski uređenim restoranima i cafe barovima, još uvijek nas ne prestaje oduševljavati novitetima koji iznova potvrđuju da Milano ima još štošta ponuditi svojim gostima!

Tako smo ovoga puta pronašli zaista poseban, glamurozno uređen restoran industrijskog štiha koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a posebice ljubitelje dizajna interijera. Postavljen u bivšoj, staroj pilani, u srcu Milana, restoran je u potpunosti sačuvao industrijski karakter građevine, a cigle i zidani betonski zidovi ostali su netaknuti i posve su izloženi u samom prostoru. Industrijski štih oplemenjen je luksuznim visećim lusterima i dekorom s potpisima poznatih dizajnera kao što su Jasper Morisson, Ron Arad i Ross Lovegrove te dramatičnim svjetlom koje baca sjene na površine stolova i tako stvara očaravajuću, intimnu atmosferu koja će vašu večeru učiniti nezaboravnom.

Restoran je otvorio poznati talijanski chef Carlo Cracco koji je javnosti poznat po svojim senzacionalnim talijanskim jelima zbog kojih je više puta nagrađivan prestižnom Michelinovom zvjezdicom, a koji je sam koncept restorana zamislio kao zajedničku blagovaonicu; dva velika, dugačka stola raspoređena u križ stvaraju izvanredan ambijent, a svi gosti objeduju zajedno jer - ne postoje odvojeni stolovi. Kuhinja restorana u osnovi se temelji na reinterpretaciji vrhunskih, tradicionalnih talijanskih recepata, a meni se mijenja svakih 45 dana!

Stoga, ako razmišljate o posjeti Milanu, osigurajte si vrijeme za posjetu ovom fantastičnom restoranu u Segheriji jer, sigurni smo, nećete požaliti! Sve dodatne informacije o radnom vremenu i rezervacijama potražite na službenim stranicama!

Objavljeno: 09.03.2020. u 12:12
Tagovi: Milano, restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p