PUTOVANJA

Poseban restoran u srcu Barcelone koji morate posjetiti!

Idealno mjesto za popodnevni ručak

Šarmantna Barcelona puna je svega što jedan europski grad može ponuditi; ovaj španjolski, milijunski grad može se pohvaliti izrazito bogatom kulturom, šarolikom poviješću, impozantnim građevinama i nevjerojatno pozitivnom energijom koja je obilježje gotovo svih gradova s temperamentom juga, a kojvima se uvijek rado vraćamo!

Užurbani ritam života jedno je od glavnih obilježja Barcelone, a posebice ako govorimo o centru grada. A upravo se u centru grada, u srcu ulice Eixample smjestio posve drugačiji restoran od onog što bismo očekivali na ovoj lokaciji – Baldomero; mirno utočište koje vas, bez obzira na stres i žurbu svakodnevnice, poziva na odmor i uživanje u jednostavnim stvarima kao što je popodnevna šalica kave ili fini, domaći ručak. Baldomerove vrijednosti nadahnute su seoskim životnim stilom, a to su štedljivost, jednostavnost i iskrenost - i uspijevaju ih uklopiti u cijeli koncept samog restorana; od dizajna interijera, brendiranja, španjolske hrane i glazbe.

Baldomero je stvoren iz potrebe da našim gostima tijekom radnih dana osiguramo zdravi, domaći obrok. Svi bismo zapravo voljeli jesti kod kuće svaki dan i htjeli bismo da je naša hrana uvijek bogata, a opet jednostavna i lagana. Zato postoji Baldomero. ”- poručili su David Carbó i Amorós, članovi kreativnog tima koji stoji iza cijelog Baldomero koncepta.

Koncept koji nudi Baldomero zaista je inovativan, a najveću pozornost privlači interijer koji je pažljivo uređen do najsitnijih detalja! Jednobojna atmosfera rustikalno uređenog restorana, koji više izgleda kao rustikalna kuća vrijedne domaćice, daje ovom mjestu poseban šarm, a jelovnik koji nude jednako je impresivan. Svakoga dana na meniju možete pronaći raznolika jela koja se taj dan kuhaju, a sami odlučujete što ćete jesti i u kojoj količini te po želji možete i kombinirati vlastito jelo. Najčešće ćete na meniju pronaći salate svih vrsta, mahunarke te glavna jela od mesa i ribe napravljena s domaćim proizvodima od okolnih dobavljača.

Osim divnog interijera i ukusne hrane, oduševit će vas i Baldomero slastice od kojih se ističe slavna torta od pistacija, a na zahtjev možete organizirati i privatnu večeru i uživati u posebnoj atmosferi sa svojim prijateljima i svojim ljudima na nešto intimniji način. Više o Baldomeru potražite na službenoj stranici, gdje ujedno možete i najaviti svoj dolazak. U svakom slučaju, ako vas put odvede u Barcelonu, ne propustite posjetiti ovo divno, autentično mjesto i kušati neke od vrhunskih, španjolskih specijaliteta.

Objavljeno: 17.02.2020. u 11:23
Tagovi: putovanja, restoran

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p