PUTOVANJA

Predivan fotogeničan kutak u Crikvenici s pogledom na more koji ne smijete zaobići!

Lokacija koja nas uvijek obori s nogu!

Možemo se složiti kako ima nešto posebno u ljetnom periodu godine, uspomenama koje pamtimo i bilježimo, posebice fotoaparatom. Upravo zato, fotogenične lokacije dodatan su plus našem godišnjem odmoru, a baš jednu takvu pronašli smo u Crikvenici. Zapravo se radi o plaži za pse, ali koja je jedna od najpoželjnijih u Lijepoj našoj!

Za Monty's Dog Beach ste već sigurno čuli, a osim u Crikvenici, jedna se nalazi i na otoku Rabu. Ipak, mi smo ovog put oduševljeni crikveničkom ‘verzijom’ jer nas je ponovno osvojila divnim foto kutkom. Riječ je o ljuljački koja je dekorirana cvijećem u prigodnim plavim tonovima, a s koje se pruže romantičan pogled na more. Osim svojih ljubimaca, ovdje možete napraviti fotografije na kojima možete biti sami, ali i u društvu najmilijih.

Isto tako, osim foto kutka, ovaj presladak beach bar za pse u svojoj ponudi ima i sanjive baldahine, pravi kafić za četveronožne ljubimce gdje i vlasnici mogu uživati u ukusnim napicima, kao i još nekoliko lokacija za fotografiranje. Primjerice, nama se jako sviđa i čamac s kojeg se pruža divan pogled na more.

Stoga, ako tražite divnu lokaciju na kojoj ćete uživati, a ujedno i napraviti posebne fotografije, Monty’s Dog Beach je odabir s kojim nema greške, a nije naodmet niti činjenica što se nalazi na praktičnoj lokaciji, pa svakako predlažemo da ju ovog ljeta ne zaobiđete!

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.07.2022. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p