PUTOVANJA

Predivan smještaj u srcu Grožnjana kao idealan odabir za proljetni odmor!

Za odmor s kojim ne možete pogriješiti!

Unatoč tome što su ljetni mjeseci najčešći period u kojem odlazimo na odmor, jeste li ikad razmišljali o proljetnom odmoru u jednom od najpitoresknijih gradića u Hrvatskoj? Riječ je o Grožnjanu, predivnom gradiću smještenom u unutrašnjosti Istre koji osvaja svim predivnim kamenim kućicama, čarobnom atmosferom, ali i smještajem o kojem ne prestajemo razmišljati!

Ovog puta za oko nam je zapeo La Boutique Holiday Home, doista bajkovit smještaj koji se nalazi u Grožnjanu, a koji nudi toliko divan ambijent interijera s kojim će odmor biti još bolji. Grožnjan je savršena lokacija za sve one koji prije ljetnih gužvi žele pobjeći od gradske vreve, u potpunosti opustiti um i tijelo te napuniti baterije za nove radne i životne izazove. Grožnjan je upravo u proljeće nepogriješiv odabir jer pruža neizmjerno lijepe poglede na tek procvalo cvijeće, ugodnu temperaturu zraka te - mir.

Naravno, osim predivnog Grožnjana, La Boutique Holiday Home je tu kako bi upotpunio dojam, a u ponudi ima dvije spavaće sobe te sve ostalo što je potrebno kako biste besprijekorno uživati. Dobra strana ovog smještaja je i činjenica da se nalazi u blizini okolnih popularnih istarskih destinacija pa možete neko mjesto i posjetiti te spojiti ugodno s korisnim.

Više o ovom divnom smještaju, kao i detalje o rezervaciji, možete pronaći na sljedećem linku!

Foto: Instgaram, La Boutique Holiday Home
Objavljeno: 12.03.2021. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p