PUTOVANJA

Predivna drvena koliba u Mrkoplju je ostvarenje svih snova!

Interijer, ali i priroda osvajaju na prvu!

Nakon dugog toplog ljeta, moramo priznati kako ćemo s velikim zadovoljstvom nadolazeće vikende nastojati provesti u prirodi okruženi nešto nižim temperaturama koje su jednako šarmantne i nose svoje čari. Za to su prije svega zaslužne prekrasne drvene kolibe koje odaju dojam bajke, a mi smo nedaleko od Rijeke pronašli baš jednu takvu!

Koliba Šume Pjevaju je bez imalo razmišljanja jedna od najljepših drvenih koliba koje smo ikada vidjeli, a smjestila se u Mrkoplju koji se nalazi svega 35 kilometara od Rijeke. Ova koliba nudi i divnu terasu i vrt, kao i poprilično impresivan interijer u kojem ćete poželjeti ostati zauvijek. Neodoljiva i cosy, koliba Šume Pjevaju savršen je odabir za sve one koji se žele u potpunosti odmoriti i zaboraviti na gradsku gužvu i sve obaveze.

Sama koliba je iznimno dobro opremljena različitim sadržajima, pa ćete tako pronaći brojne knjige za čitanje, karte, ali i sitnice za pripremu jela koje će zasigurno biti od velike pomoći. Ipak, zafali li nešto, u blizini se nalaze i dva marketa u kojima ćete lako dokupiti sve potrebno, a onda bezbrižno uživati u svim ljepotama okoliša, ali i ove doista posebne i drugačije kolibe.

Paljene vatre u kaminu, pogled koji obara s nogu i šarmantan interijer koji ostaje u sjećanju definitivno su dovoljno dobri razlozi da već danas razmislite o rezervaciji ovog prekrasnog smještaja jer ne sumnjamo da ćete biti potpuno oduševljeni, ali i odmorni za nove radne pobjede.

Detalje oko rezervacije i cijena potražite na sljedećem linku!

Foto: Booking.com
Objavljeno: 26.09.2020. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p