PUTOVANJA

Predivne staklene kupole u Bosni i Hercegovini osvojit će vas na prvu!

Za odmor kao iz snova!

Iako smo za odlazak na odmor uvijek zainteresirani, topli proljetni dani nas ipak nešto više potiču na razgledavanje potencijalnih lokacija. Tako osim same lokacije, volimo i nešto posebniji smještaj, a jedan doista čaroban pronašli smo u susjednoj Bosni i Hercegovini i malo je reći da nas je oduševio na prvi pogled!

Riječ je o Japodskim otocima koji se nalaze te 40-ak kilometara od Plitvičkih jezera, a toliko su divni da ih jednostavno što prije morate posjetiti. Naime, smješteni na samoj rijeci Uni, Japodski otoci su destinacija za odmor iz snova, a kada svemu pridodamo i jedan od najljepših smještaja, definitivno je riječ o sjajnom odabiru. Isto tako, Japodski otoci gledajući iz ptičje perspektive tvore oblik srca, stoga ova destinacija ima i romantičnu notu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Što se tiče samog smještaja, u ponudi su razne varijante, ali našu pažnju ukrale su predivne staklene kupole. Naime, osim efektnog stakla, tu je i divna dekoracija koje ove kupole čini jako posebnima, a sam pogled na netaknutu prirodu je iskustvo koje morate doživjeti. U kupole je moguće ‘naručiti’ i doručak te uživati na terasi, a potom se uputiti na vožnju kanuom volite li nešto aktivniji odmor ili pak u šetnju i uživanje u sviježem, čistom zraku. Cijeli ovaj kraj nudi još pregršt zanimljivih aktivnosti i sadržaja, pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom odabrati opciju koja najbolje odgovara vašim željama i odmor provesti baš onako kako ste zamislili.

Više o ovom impresivnom smještaju, ali i ostatku sadržaja, saznajte na sljedećem linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.05.2022. u 15:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p