PUTOVANJA

Prekrasan svjetionik na otoku Visu za odmor iz snova!

Pravi mali raj na zemlji!

Visoke temperature potaknule su nas da krenemo s planiranjem godišnjeg odmora, a kojem se neizmjerno veselimo. Pored idealne destinacije, važna komponenta savršenog odmora je i izbor smještaja. Iako se naša obala može pohvaliti prekrasnim prirodnim ljepotama koje iz godine u godinu privlače sve veći broj stranih turista, ponuda luksuznog smještaja ne manjka, a što sjajno potvrđuje prekrasan svjetionik na otoku Visu!

Da se rijetko koja destinacija može mjeriti s ljepotama domaće obale ne trebamo previše naglašavati, no kada je ponuda smještaja u pitanju i to onog luksuznog, definitivno ne kaskamo u odnosu na svjetske standarde. Smještaj kao takav uvelike doprinosi cjelokupnom dojmu samog odmora, a ako ste u potrazi za onim kojeg ćete pamtiti cijeli život, onda morate zaviriti u luksuznu vilu Lighthouse Beyond. Ovdje nije riječ o klasičnoj vili koja vrvi luksuzom, već o svjetioniku, što ju čini posebnom i jedinstvenom.Vila Lighthouse Beyond smještena je na malom otoku blizu ulaza u zaljev grada Visa na otoku Visu te je idealan odabir za sve one koji svoj odmor žele provesti u miru i ljepotama samog otoka. Ovaj svjetionik je izgrađen 1873. godine, dok vilu prati rustikalno uređenje s modernim pomakom. U vili se nalazi jacuzzi koji je savršen za romantično ispijanje pića i gledanje zalaska sunca te se iz gotovo svih prostorija pruža pogled na more. Također, ova vila ima stazu koja vodi do privatne plaže, a može ugostiti do 6 gostiju.

Kula svjetionika više nije u funkciji, iako je nekada služila kao svjetionik, dok je danas omiljena kulisa fotografima i ljubiteljima ove prekrasne prirode. Definitivno je riječ o odmoru u pravom smislu te riječi, stoga ako vam paprena cijena samog smještaja ne predstavlja problem, onda smo sigurni da će ovo vrlo brzo postati vaša nova, omiljena destinacija za ljetovanje!

Objavljeno: 23.05.2022. u 12:49
Tagovi: ljeto, trend ljeto, Vis

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p