PUTOVANJA

Prekrasni café u kojemu bismo rado popili jutarnju kavu

Romantično mjesto za doručak koje želimo posjetiti

Bez obzira na to jeste li jutarnji tip osobe, prva jutarnja kava ugodnija je i slađa u dobrom društvu, ali i estetski privlačnom ambijentu. Sve je više lokacija koje, osim što paze na kvalitetu svoje ponude, drže do uređenog interijera i čine svoje prostore fotogeničnim.

Tako smo pronašli prekrasni cafe u srcu grada koji nikada ne spava - New Yorka! Otvoren gotovo prije deset godina, Bakeri je zajednica strastvenih pekara koji, osim što poslužuju vrhunsku kavu, proizvode domaća peciva i kruh u europskom stilu. Posebnost ovog kafića jest činjenica da znatno odskače od atmosfere užurbanog New Yorka i svega što on predstavlja; mirno okruženje i zen ambijent koji prevladava interijerom idealno je mjesto za sve one kojima je potreban predah od užurbanosti grada. Iako smo oduševljeni upravo dizajnom, valja napomenuti da je u fokusu priče ovog europskog kafića upravo svježina, kvalitetni sastojci, ljubav prema hrani i svježoj, ukusnoj kavi. Cafe svakodnevno donosi novitete, a promjene ovise o onome što ih nadanjuje; sezonsko voće, nedavno putovanje i sporiji način života.

Stoga, ako vas put odnese u veličanstveni New York, ne propustite doručak u Bakeru, a možete kušati i neke od njihovih domaće pripremljenih slastica za koje smo sigurno da će vas oduševiti! Više informacija o samom kafiću potražite na službenim stranicama.

Objavljeno: 07.01.2020. u 16:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p