PUTOVANJA

Preslatke drvene kućice kraj Mrežnice su sve što vam treba za sjajan provod u prirodi!

Zašto ovaj vikend ne biste iskoristili za kampiranje?

Posljednjih nekoliko mjeseci gotovo svaka naša aktivnost odvijala se unutar vlastitog doma, stoga ne iznenađuje velika želja za odlascima u prirodu te za nešto kvalitetnije provedenim vikendima. Također ovaj period popuštanja mjera idealna je prilika za istraživanje prirodnih ljepota Lijepe naše, s kojima se itekako možemo pohvaliti, pa tako nije naodmet napraviti maleni bijeg iz kaotične svakodnevice u potpuni zen!

Često se zna čuti kako kampiranje ne vole samo oni koji ga nikada nisu probali, a mi se s time u potpunosti slažemo. Danas kada je zaista teško maknuti se od moderne tehnologije, koja unatoč tome što život čini lakšim, istovremeno našu svakodnevicu čini mrvicu opterećujućom, odmor u kojem se možemo posvetiti isključivo sebi i napuniti skroz baterije poprilično je vrijedan naše pažnje. Kampiranje definitivno vodi glavnu riječ kod takvog tipa odmora, pogotovo ono robinzonsko koje vam pruža priliku da upoznate sve ljepote prirode koja nas okružuje.

Upravo se u okružuju takve prirode smjestio i robinzonski kamp Leskar i to tik pored rijeke Mrežnice. Ono što ovaj kamp krasi su i šarmantne drvene kućice u kojima možete provesti noć te tako tonuti u san uz zvukove obližnjih slapova. Također ako ste pak željni malo više adrenalina, uvijek možete kampirati i s vlastitim šatorom i opremom. Na kampu možete roštiljati, baciti se u ribolov, istraživati ljepotu okolnih šuma ili osvježenje potražiti u Mrežnici. Definitivno vikend provod za pamćenje!

Objavljeno: 06.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p