PUTOVANJA

Preslatki hotel kojeg će svaki ljubitelj životinja obožavati!

Izvedite vašeg čupavog prijatelja na popodnevni čaj!

Sve je više uslužnih djelatnosti i javnih mjesta koja se odlučuju u potpunosti prilagoditi kućnim ljubimcima i ostalim čupavim prijateljima koji su, za veliku većinu vlasnika, potpuno ravnopravni članovi obitelji. Tako ne čudi činjenica da i hoteli diljem svijeta postaju sve prilagođeniji našim četveronožnim prijateljima, no usluge koje za vašeg ljubimca nudi jedan londonski hotel u potpunosti će vas oduševiti!

Egerton House je luksuzni hotel sa sjedištem u Londonu koji, ne samo da prihvaća pse u svoje smještajne jedinice, već za vašeg ljubimca osigurava pseći meni koji uključuje pileći i goveđi kruh, domaće pseće kekese, pa čak i pasji sladoled! Uz to, u hotelu će vas dočekati pripremljene brošure o pet-friendly izletima i mjestima koja London nudi, a možete i nadoplatiti pet-friendly čajanku u samom hotelu na kojoj će vaš ljubimac imati vlastitu udobnu stolicu i zdjelice za pseću hranu, čaj i pseći prosecco, ili točnije – pawsecco! Hotel nudi i usluge čuvanja i uređivanja za vaše čupave prijatelje koje možete počastiti novom frizurom, manikurom i različitim setovima igračaka! Za pseću čajanku morat ćete izdvojiti 45 funti, a možete se i prethodno pribilježiti na službenim stranicama hotela!

Od 1. prosinca do 1. siječnja hotel provodi blagdansku akciju u kojoj sav profit od pseće čajanke odlazi udruzi za zaštitu nezbrinutih životinja - DOTS (Dogs On The Streets). Također, pseće goste se potiče da ovom prigodom na blagdansku čajanku odjenu svoj najdraži božićni outfit!

Foto: The Egerton House Hotel
Objavljeno: 15.12.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p