PUTOVANJA

Prirodni spa u Toskani idealan je odmor iz snova

Predivna priroda koja izaziva divljenje!

Iako smo već zakoračili u ljetne mjesece, mnogi još uvijek ne znaju ili su neodlučni što se tiče odlaska na godišnji odmor i odabira idealnog mjesta. Brojne poznate i popularne lokacije uvijek su izbor s kojim ne možete pogriješiti, no želite li možda isprobati nešto potpuno novo i zanimljivo, u Toskani se nalazi potpuni prirodni spa bazen u kojem je uživanje zagarantirano.

Možemo se složiti kako je Toskana jedan od najljepših dijelova Italije koja krije mnoge prirodne ljepote koje svakako barem jednom u životu valja posjetiti. Jedna od takvih destinacija definitivno su termalni izvori Cascate del Mulino u neposrednoj blizini mjesta Saturnia koji svojim izgledom podsjećaju na nestvaran bazen okružen predivnim slikama prirode te savršenom umirujućom atmosferom. Iako se u okolici nalaze hoteli koji su vrlo dobro iskoristili sve blagodati ovog prirodnog spa bazena, atmosfera je vrlo opuštena i umirujuća, stoga se radi o savršenom odmoru za sve one koji se žele u potpunosti opustiti i na nekoliko trenutaka zaboraviti na stvarnost.

@amazingplaces.hd

@finduslost

@luoghi.da.visitare_

Ono što Cascate del Mulino čini posebnim definitivno je činjenica kako voda dolazi iz izvora koji se nalaze pod zemljom te je u potpunosti prirodna i netaknuta, a u ljetnim mjesecima iznimno topla. Osim za uživanje, prirodne spa terme imaju pozitivan učinak i na cjelokupno zdravlje organizma potičući cirkulaciju, oslobađajući stres i napetost te opuštanje mišića. Također, ono što nikako nije za zanemariti je besplatan ulaz, stoga preporučujemo da požurite na ovo božanstveno mjesto prije nego li postane tražena atrakcija jer ne sumnjamo da će se to uskoro i dogoditi.

@amazingplaces.hd

@tuscanystyle

Objavljeno: 02.07.2019. u 13:50
Tagovi: Italija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p