PUTOVANJA

Pronašli smo divan restoran u Beogradu koji morate posjetiti!

Idealno mjesto za popodnevni ručak u dobrom društvu

Beogradski kafići i restorani oduvijek su za domaće goste predstavljali mnogo više od mjesta u koja zalazimo isključivo zbog hrane; to su društveno vrlo važna mjesta okupljanja u koja gosti dolaze velikim dijelom kako bi uživali u društvu najdražih u ugodnom ambijentu i atmosferi koju nerijetko ispunjavaju zvuci žive glazbe.

Tako u Beogradu danas možete pronaći mnoštvo restorana koji posebnu pozornost posvećuju upravo uređenju interijera, a koji će vas osvojiti na prvu. Jedan od takvih restorana je čuveni Hyde Park; smješten u najljepšem dijelu Beograda, na Dedinju, ovaj prekrasni lokal epicentar je okupljanja za sve hedoniste, a najviše se ističe svojim sjajnim dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Veliki prostor u potpunosti je uređen u retro stilu, a kraljevski detalji koji ispunjavaju lokal kojim dominira bijela boja, daju samom mjestu poseban šarm.

Jednako impresivno je uređen i vrt, kao i terasa idealna za proljetno i ljetno razdoblje, koja je, zahvaljujući divnim velikim prozorima, konstantno ispunjena svjetlošću i suncem. Zahvaljujući veličini prostora i samom dizajnu, ne čudi nas činjenica da je Hyde Park mjesto u kojemu se često održavaju razne proslave i svečanosti koje svatko može organizirati na ovoj zaista divnoj lokaciji te dodatno ukrasiti ovaj, ionako atraktivan, prostor po svom guštu!

Osim sjajne lokacije i divno uređenog interijera, Hyde Park se može pohvaliti i svojim pomno osmišljenim menijem s različitim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, a koji prate vrhunsku vinsku ponudu najkvalitetnijih vina iz Srbije i Italije. Zato, ako vas put odvede u Beograd, ne propustite posjetiti ovo divno mjesto i kušati neke od specijaliteta koje ovaj poznati restoran nudi.

Objavljeno: 21.02.2020. u 11:52
Tagovi: Beograd, restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p