PUTOVANJA

Pronašli smo divan rooftop bar u Rimu s najljepšim pogledom na najpoznatiju fontanu na svijetu!

Mjesto koje će vas očarati svojom ljepotom
Ako ste i vi jedni od sretnika koji u skorije vrijeme planiraju posjetiti čarobni Rim, predlažemo da na svoju 'bucket' listu obavezno uvrstite mjesto imena Relais Fontana di Trevi - očaravajući hotel koji je svoje mjesto našao u srcu povijesnog središta Rima. Ovaj prekrasan hotel nije samo utočište za umorne putnike, već i pravi rajski kutak za sve zaljubljenike u ovaj očaravajući grad!

Smješten samo nekoliko koraka od španjolskih stuba, Piazze Barberini i Via del Corso, ovaj hotel je idealna polazišna točka za istraživanje najvažnijih trgova, spomenika i muzeja vječnog grada. Kako i samo ime hotela da naslutiti, Relais Fontana di Trevi gleda na Fontanu Trevi, remek-djelo Nikole Salvija, koja se smjestila na jednoj strani Palazzo Poli. Ova raskošna fontana, otvorena 1735. godine pod pokroviteljstvom pape Klementa XII., nije samo arhitektonsko čudo već i prepoznatljiv simbol Rima i njegove vječne ljepote. A upravo je Fontana Trevi zvijezda najljepšeg pogleda u gradu koje nudi rooftop bar spomenutog hotela, a s čija terasa nudi najljepšu kulisu za nezaboravne fotografije ovog kultnog mjesta. 
 
Renesansni ugođaj u srcu grada

Ako ste već ranije posjetili Rim, sigurno ste svjedočili velikim gužvama oko Fontane Trevi. Upravo zato, posjetitelji sve češće odabiru boraviti u hotelu Relais Fontana di Trevi jer ovdje ne samo da mogu uživati u raskošnim hotelskim uslugama i udobnim spavaćim sobama, već imaju i privilegij uživanja u jednom od najimpresivnijih pogleda u Rimu s njihove krovne terase. Stoga, ako se nađete u Rimu, svakako posjetite rooftop bar ovoga mjesta, na kojemu možete mirno uživati u čaroliji koja proizlazi iz promatranja ovog remek-djela arhitekture. Više o hotelu otkrijte ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.10.2023. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p