PUTOVANJA

Pronašli smo kamp s uvjerljivo najspektakularnijim pogledom!

Neotkrivena destinacija koja će vas osvojiti na prvu!

Ima li išta ljepše od otkrivanja još neotkrivenih destinacija? Iako uz društvene mreže malo toga ostane ispod radara, neke destinacije još uvijek uživaju titulu pomalo neistraženih. Jedna od njih je definitivno Albanija koja u posljednje vrijeme postaje sve popularnija, posebno kada je riječ o albanskoj obali, no to nije jedino što ova balkanska zemlja može ponuditi. U nastavku otkrijte kamping oazu koja se krije među albanskim planinama zbog koje ćete ovu zemlju dodati na svoju listu putovanja!

Na jugu Albanije u planinskoj unutrašnjosti nalazi se kanjon Nivica uz čiji se rub smjestio istoimeni kamp. Glamping oaza Nivica oduševit će vas prije svega neopisivim pogledom na kanjon, a zatim i udobnošću usred divljine. Ovaj kamp sastoji se od safari šatora opremljenih udobnim krevetima, kupaonicama s toplom tekućom vodom, punim pansionom i naravno pogledom koji se pruža s terase ovog luksuznog šatora. Nivica se nalazi u srcu albanskog juga, a lokacija u blizini UNESCO-vih zaštićenih područja Gjirokastra, Berat i Butrint te relativno blizu albanske obale što vam omogućuje da istražite najbolje od ove predivne zemlje.

Iako Kamp Nivice izgleda tako da bismo ovdje samo sjedili i uživali u kavi ili čaši vina s pogledom, ovdje zaista možete doživjeti pravi aktivni odmor. Čitavo područje je pogodno za planinarenje, šetnje prirodom, bicikliranje, off-road vožnje, yogu i naravno obilazak kanjona koji izgleda još impresivnije kada se nađete u njemu. Slapovi, surove stijene i prava pravcata divljina u najboljem smislu kombinirana sa smještajem koji će vam pružiti svu udobnost doma recept su za punjenje baterija. Ono što nas je osvojilo uz izgled ovog kampa je i njegova lokacija jer nam daje taj osjećaj avanture i otkrivanja neotkrivenog!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.02.2023. u 12:54
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p