PUTOVANJA

Pronašli smo najljepšu vilu u Sloveniji koja je kao stvorena za odmor iz snova!

“Slow living” filozofija u pravom smislu riječi!
Jesen kuca na vrata, a zajedno s njom kreće i potraga za najljepšim, cozy oazama u prirodi koje su kao stvorene za idilične, jesenske odmore! Stoga, ako ste i vi počeli tragati za najljepšim lokacijama u kojima ćete provesti barem jedan jesenski izlet, ne tražite dalje jer ova prekrasna vila smještena u slikovitoj slovenskoj dolini mjesto je koje će vas bez imalo sumnje ostaviti bez daha! 

Kao što smo već spomenuli, Vila Planinka svoje je mjesto pronašla u dolini Jezersko, a može se pohvaliti zaista nesvakidašnjim prirodnim ljepotama i ljekovitom klimom. Na ovome mjestu ćete odmah osjetiti prirodnu energiju koja blagotvorno djeluje na vaše raspoloženje, a zbog čega je vila Planinka postala nadaleko poznata kao savršen primjer “slow living” filozofije života koji morate iskusiti. Villa Planinka veliku važnost pridaje bliskoj povezanosti s prirodom, a što se odražava i u samom dizajnu drvene vile, kao i u luksuzno opremljenim sobama koje pozivaju na druženje i uživanje u prijateljskom ambijentu. Iako luksuzno opremljene, sobe nemaju Wi-Fi i potpuno su lišene elektroničkih uređaja i priključaka koje bi mogli poremetiti prirodno stanje uma. Wi-Fi je dostupan samo u predvorju, a s obzirom na široku lepezu aktivnosti i atrakcija koje ova neodoljiva vila nudi, sasvim smo sigurni kako neće imati nikakvu potrebu za skrolanjem po društvenim mrežama!
Tako je svaka od 23 jedinstvene sobe Vile Planinka ujedno i posveta prirodi i kulturnoj baštini Jezerskog. Sobe sadrže obilje prirodnih materijala i drva, kao i prekrasan pogled na dolinu i obližnje planine koje okružuju ovo mjesto. A na kraju dana provedenog u otkrivanju skrivenih kutaka prirode Jezerskog, predlažemo da se opustite u bogatom wellness centru i uživate u finskoj ili infracrvenoj sauni. Posvetite se svom tijelu, prepustite se zapanjujućem pogledu i pustite da vam misli u potpunosti preplavi mir prirode koji vlada ovim prekrasnim mjestom. Ne smijemo zaboraviti i na bogato gastronomsko iskustvo koja Vila Planinka nudi, a koje se bazira na organskim i lokalnim sastojcima koji su zapravo vrlo jednostavni, a koje glavni kuhar Vile pretvara u prave delicije! Više informacija o ovom bajkovitom mjestu potražite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.09.2022. u 13:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p