PUTOVANJA

Provedite Valentinovo u poznatoj kući Romea i Julije!

Najromantičnija talijanska lokacija dostupna je za najam na Airbnb servisu!

Verona je pitoreskni gradić smješten na sjeveru Italije poznat po brojnim kulturnopovijesnim znamenitostima koje privlače posjetitelje iz svih dijelova svijeta. Ipak, najprepoznatljiviji je kao grad najljepše ljubavne priče svih vremena, grad u kojemu su se voljeli Shakespearovi junaci Romeo i Julia i grad u kojemu i danas stoji Julijina kuća s prepoznatljivim balkonom.

Spomenuta Julijina kuća, poznatija kao Casa di Giulietta je stara građevina koja datira još iz 13. stoljeća, a koja danas predstavlja muzej za posjetitelje koji cijele godine pristižu iz svih dijelova svijeta ne bi li svjedočili prizoru opjevanom i prepričanom bezbroj puta. Ovo Valentinovo Julijina kuća prestaje biti muzej, a postaje prekrasan smještaj za sretan par koji će provesti noć u jednoj od najromantičnijih lokacija na svijetu. Autentičnom doživljaju doprinosi romantični interijer samog interijera a posebice spavaće sobe koju krasi Julijin krevet iz adaptacije filma iz 1968. godine!

Smještaj je dostupan na Airbnb-u, a do 2. veljače možete podnijeti zahtjev i to na način da napišete pismo u kojemu ćete podijeliti svoju ljubavnu priču u nadi da ćete dobiti boravak koji uključuje i privatnu večeru, a koju će pripremiti vrhunski, talijanski kuhari nagrađivani Michelinovom zvijezdom. Isto tako, sretni par dobit će priliku razgledati grad na tematski, Shakespearovski način!

Ako pak nemate dovoljno sreće da osvojite ovu jedinstvenu priliku, savjetujemo da ipak razmotrite odlazak u Veronu ukoliko ste planirali romantični odmor; ako smještaj rezervirate unaprijed, lako ćete pronaći fantastične ponude koje će vaš odmor učiniti jednako romantičnim i nezaboravnim!

Objavljeno: 29.01.2020. u 11:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p