PUTOVANJA

Prve pahulje zabijelile su i Dolinu Jelena koju ove zime morate posjetiti!

Sjajna ideja za snježni jednodnevni izlet

Zima je stigla! Prve pahulje napokon su posjetile naše visoke obronke, a munjevito su se počele spuštati i u niže predjele, a sve kako bi posjetile gradove i okolna mjesta te tako razveselile naše najmlađe koji, moramo priznati, ipak najviše uživaju u snježnim danima.

No, snijegu se ne vesele samo ljudi; Prekrasni, pitomi jeleni iz čarobnog ranča Dolina Jelena prve pahulje su dočekali s oduševljenjem, a čitav ranč pretvorile su u pravu malu zimsku bajku koju morate posjetiti. Šetnja snježnim rančem u društvu pitomih srna, košuta i jelena posebno je iskustvo, a ako se zaputite na ovo divno mjesto, slobodno ponesite nešto poslastica za životinje koje će se rado s vama zaigrati, pa i fotkati!


Podsjećamo, Ranč Dolina Jelena nalazi se u blizini Plitvički jezera, u sklopu OPG-a Bićanić koji se bavi uzgojem jelena i jelena lopatara. Ranč je smješten na području Drežnik Grada te se proteže na površini od čak 15-ak hektara koji, prekriveni snijegom, izgledaju zaista magično.

I dok se mnogi žale na probleme u prometu koje snijeg stvara, činjenica jest da snježne pahulje prirodu čine još magičnijom nešto što ona je. Stoga, ako ste u mogućnosti, okrenite misli na pozitivu, provedite koji snježni dan u prirodi i napunite svoje baterije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.11.2022. u 09:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p