PUTOVANJA

Prvi izolacijski podcast o putovanjima koji ne smijete propustiti!

Sjajne putničke anegdote u režiji Putoholičara i Ribafisha

Trenutačna situacija zbog koje smo svi u izolaciji onemogućila je klasično snimanje PUTOCASTA, ali su Putoholičari brzo našli rješenje. Prilagodili su se situaciji #OstaniDoma i #PutujVirtualno i snimili prvi izolacijski podcast.

Iva i Branko Krčmar, poznatiji kao Putoholičari, nedavno su pokrenuli podcast o putovanjima pod nazivom PUTOCAST. Sve popularnija digitalna platforma uz portal i društvene mreže Putoholičara, još je jedno mjesto koje povezuje i okuplja brojne zaljubljenike u putovanja i putopisne priče. U PUTOCASTU gosti su znani i neznani putoholičari: ovisnici o putovanjima koji su spremni podijeliti svoje putničke anegdote, dojmove, iskustva i savjete. U ulozi domaćina čeka ih svestrani Domagoj Jakopović Ribafish koji se s inspirativnim gostima druži dva do tri puta mjesečno. Pratite ih jer sigurno je da će vam svatko od njih otkriti neki novi komadić svijeta koji ćete poželjeti posjetiti i tko zna, možda i prije kraja epizode potražiti aviokartu i izvući naprtnjaču koju će brzo trebati spakirati.


Tako imate priliku upoznati dva gosta u izolacijskom podcastu; Boris Veličan, svjetski putnik koji iza sebe ima velike putničke projekte, te njegov prijatelj, hrvatski glumac Dušan Bućan, s kojim često putuje. Boris je strastveni putnik, više od jahanja konja voli na putovanjima pješačiti pa je tako hodao od Zagreba do Sahare, pa onda od St. Petersburga do Pariza, do Kine je odlučio otići skuterom… Dušan je prije svega glumac, ali voli da su putovanja aktivna, „opasna“, da isproba nešto novo, pa je tako jahao bikove kod Indijanaca, lovio medvjede i umalo poginuo, igrao ragbi na konjima, a lopta je bila mrtva koza…

Boris i Dušan su nedavno prošli 1200km na konjima do Crnog mora, što će se uskoro prikazivati na malim ekranima. U Putocastu su ispričali zašto baš na konjima i koji su bili izazovi tog putovanja. Kakvi su im planovi u svijetu putovanja i glume saznajte u Putocastu,baš kao i razloge zbog kojih je Dušan Bućan morao izvaditi pušku.

PUTOCAST možete pratiti na webu i svim društvenim mrežama Putoholičara te na YouTube i podcast kanalima.

Foto: PR
Objavljeno: 06.04.2020. u 10:07
Tagovi: putovanja, Podcast

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p