PUTOVANJA

Ranč Ramarin kao odlična destinacija za sve ljubitelje aktivnog odmora

Destinacija kao stvorena za vikend izlet!

Možda ne putujemo u toj mjeri kao prijašnjih godina, ali cijelu ovu nezahvalnu situaciju s korona virusom smo itekako dobro iskoristili, barem kada je u pitanju otkrivanje prirodnih ljepota Hrvatske. Iako često zapostavljena, Slavonija nudi pregršt stvari za vidjeti i istražiti, a upravo jedno takvo mjesto, koje je sjajan spoj aktivnog odmora, prekrasne prirode i gastronomskih delicija, smo izdvojili u nastavku!

Ono što najčešće radimo tijekom radnog tjedna jest to da maštamo o vikendu i kako ćemo isti provesti, a ima li boljeg odmora od bijega iz užurbane svakodnevice u oazu mira? Upravo to svojim posjetiteljima nudi Slavonija, koja sve češće postaje prepoznata i kao sjajna destinacija za kratke, ali slatke vikend izlete. Jedno takvo mjesto na kojem ćete zaboraviti na sav stres i vratiti se kući punih baterija je i Ranč Ramarin, smješten u mjestu Garčin nedaleko Slavonskog broda. Seoski ambijent te prekrasno, veliko imanje, pružit će vam autentičan doživljaj slavonskog kraja, a zanimljivog sadržaja na ovom ranču također ne nedostaje. Tako možete jahati na prvoklasnim grlima konja, na sportskoj stazi na ranču ili pak dugim rutama po okolnoj prirodi.

U ponudi su i biciklističke vožnje brdskim i nizinskim rutama, a za ljubitelje nešto manje aktivnog odmora, na raspolaganju su lagane šetnje po lijepo uređenim stazama i uživanje u vrhunskim gastro delicijama, koje se temelje na tradicionalnim receptima kraja. Ranč Ramarin svojim posjetiteljima nudi i smještaj, od kojeg su posebno zanimljivi potpuno opremljeni bungalovi, stoga smo sigurni da ćete ovaj vikend odmor dugo prepričavati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.03.2021. u 16:06
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p