PUTOVANJA

Relaksirajući odmor u bajkovitoj dolini

Kamo pobjeći za vikend?
Rimske Terme 
Ovoga vikenda na pameti nam je isključivo odmor i apsolutna relaksacija. Kao destinaciju za bijeg odabrali smo jednu fantastičnu slovensku adresu koju predlažemo i vama.

Netaknuta priroda, bujna vegetacija i termalni izvori samo su maleni dio onoga što nude Rimske Terme, stari lječilišni kraj udaljen stotinjak kilometara od Zagreba, smješten u zavjetrini ispod brda Stražnik i Kopitnik. Rimske Terme sastoje se od tri hotela koja možete odabrati, a to su Sofijin dvor, Rimski dvor te Zdraviliški dvor, a razmaziti se svakako možete u wellness centru u sklopu Rimskog dvora.

Uz luksuzne sobe i hotelske apartmane ovaj sjajan kompleks nudi i mnoštvo posebnih ponuda koje možete prilagoditi svojim potrebama, a nisu zanemarivi ni kulinarski majstori koji će se pobrinuti za odlične specijalitete u kojima se spajaju tradicija i trendovi, kao i brojni izleti koji se nude u ovom bajkovitom dijelu Slovenije. U slučaju da smo vas nagovorili na bijeg u relaksirajuću oazu, sve detalje možete pronaći na službenoj stranici Rimskih Termi.
 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
Rimske Terme 
 
Foto: Rimske Terme
Objavljeno: 27.02.2015. u 14:40
Tagovi: Wellness, putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p