PUTOVANJA

Ribica je mjesto na koje morate zaviriti ako ste u Rovinju

Ljupki novi atelier s radovima domaćih majstora
Ribica
Doris Fatur i Stefano Katunar kreativni je i dobro znan duo na domaćoj modnoj sceni čiji atelijer Micica ne propuštamo posjetiti u slučaju da se nalazimo u Rovinju. Isti nam je tandem pak s dolaskom proljeća stavio novo ime na rovinjsku must see listu, a ono glasi Ribica.

Revijalno šarmantni novi atelier koji je svoja vrata otvorio ovih dana nastavlja se na već znani Micica studio, nasuprot kojeg je i smješten, te donosi pregršt detalja s potpisom domaćih kreativaca i umjetnika, kao i ljupki nakit studija Micica.

"Nadopunjujemo se i širimo u nadi da ostavimo svježi dašak onoga što nas okružuje tijekom godine i čemu se veselimo, a to su naši prijatelji umjetnici i vrsni craft majstori. Tema za koju se vežemo jest sve što čini jedan stari mediteranski, protoscanski gradić zvan Rovinj. Osim što ga okružuje miris srdele koju smo lijepo zapakirali u nove ambalaže, tu su i popratni manifesti jednog lijepo provedenog ljeta. Na policama se osim poznatih nam Pekmezmed mozarija u kojima se sunčaju mali ljudi pod palmama, Marinski najslađih posudica i šalica, Tint-o-rame koje oživljavaju sve naše priče, Micice kao već tradicionalnog rovinjskog nakita, najmirisnije lavandine Libice, nalaze i Eva Deva u elektro ribarskim varijantama torbica, Sitolab s kitovima pod oblacima, Hrvoje Majer s oslikanim tanjurima senzualnih i provokativnih motiva strastvenih ljetnih dana provedenih na rovinjskim plažama", ispričao nam je Stefano o ponudi novog ateliera.

ribica
Ribica
Svi se ovi jedinstveni proizvodi domaćih vrijednih ruku nalaze na policama pomno uređene Ribice. Sa svojim crvenim zidovima, lijepim porukama ispisanima na istima, knjigama, svjetlećim motivima te par super osmijeha, Ribica će vas dočekati na adresi Sv. Križ 35. Nemojte je propustiti!

Ribica
Ribica
Ribica
Ribica
ribica
Ribica
Ribica
ribica
M.M.
Foto: Stefano Katunar
Objavljeno: 11.05.2017. u 10:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p