PUTOVANJA

Ryanair od ovog ljeta povezuje Zagreb i jedan predivan grčki otok!

Idealna prilika za planiranje godišnjeg odmora!
Već smo pisali o novim linijama kojima je Ryanair nedavno obogatio ponudu letova iz Hrvatske, a sada nam je stigla još jedna izvrsna vijest o proširenju ponude. Naime, niskotarifna kompanija će nuditi jedinstvenu izravnu poveznicu između našeg glavnog grada i popularnog grčkog otoka u Egejskom moru-Kosa. Ako vas je ova vijest razveselila koliko i nas, u nastavku ćete pronaći sve detalje!

Kos, često nazvan i Hipokratovim otokom, nalazi se Egejskom moru u blizini turske obale. Osim Kosa u ovom dijelu grčkog arhipelaga smjestio se i poznati otok Rodos. Kos ili Cos je jedan od najljepših grčkih otoka koji se može pohvaliti najbogatijim arheološkim nalazištima, predivnom prirodom, zlatnim pješčanim plažama i ugodnom mediteranskom klimom. Osim što ovdje možete uživati u ljetnim aktivnostima, bogatom noćnom životu i tradicionalnoj gurmanskoj ponudi koja vas sigurno neće razočarati, posebno treba istaknuti pogled na zalazak sunca koji se pruža i mjesta Zia i ostatke hrama posvećenje grčkom bogu liječništva- Asklepiju.

Što se tiče nove avionske linije, ona će povezivati Zagreb i Kos dva puta tjedno i to u razdoblju od 2. lipnja do 29. rujna. Dakle, tijekom razdoblja kada možete uloviti najtopliju sezonu na ovom toku. Iako se radi o Ryanairu, za let koji traje 2 sata i 20 minuta, ipak ćemo morati izdvojiti nešto više novca nego što smo navikli kada se radi o ponudi ovog prijevoznika, no to smo i očekivali jer Ryanair na ovo ruti nema konkurenciju. Cijene letova Zagreb-Kos, koji se već mogu rezervirati preko službene stranice, kreću se od 85 do 100 eura po smjeru, a sve dodatne informacije možete potražiti na sljedećoj poveznici.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.02.2023. u 17:48
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p