PUTOVANJA

Ryanair predstavio nikad bogatiju ponudu letova iz Zagreba za zimsku sezonu, a karte trenutno možete kupiti po niskim, promotivnim cijenama!

Prilika koja se ne propušta
Putovanja su jedna zaista čarobna iskustva koja nas odvode u svijet čuda, omogućujući nam da istražimo nove kulture, doživimo nove okuse i otkrijemo neke nove pejzaže. A za sve one koji obožavaju avanture i žude za sunčanim odmorima, imamo izvanredne vijesti. Naime, Ryanair, europski zračni prijevoznik broj 1, donosi nikad veću ponudu letova putnicima iz Zagreba za nadolazeću zimu. S 19 raznolikih linija, uključujući novu zimsku rutu za bajkoviti Lanzarote i povećane frekvencije na nekim od najomiljenijih destinacija, Ryanair će definitivno 'pojačati' naša putovanja u sezonu 23/24.

S tri čak nova aviona i ogromnim ulaganjem od 300 milijuna USD u Zagrebu, Ryanair ove sezone odlučno osnažuje svoju prisutnost u hrvatskoj metropoli, a putnici će sada imati priliku birati između čak 19 različitih destinacija, što je veliki skok u usporedbi s prethodnom godinom. Najnoviji dodatak njihovoj ponudi je već spomenuta nova ruta za Lanzarote, idilično sunčano odredište za sve one koji ne uživaju pretjerano u zimskim danima. Osim toga, frekvencija letova na sedam omiljenih ruta - Basel, Dublin, Göteborg, Malaga, Malta, Memmingen i Pariz Beauvais - bit će povećana, pa će i putovanje do tih destinacija biti još dostupnije. Uz to, ovaj rast rezultirat će s više od tisuću novih radnih mjesta, uključujući 90 pozicija za pilote, kabinsko osoblje i inženjere, a čime će Ryanair dodatno ojačati gospodarstvo grada Zagreba.
 
Ryanair - Hrvatski zračni prijevoznik broj 1

Ryanair je tako pokazao da ovo nije samo prilika za putovanje već i poslovna prilika za mnoge zainteresirane; S impresivnom brojkom od 1,2 milijuna putnika godišnje, Ryanair je postao ključna karika u povezivanju Zagreba sa svijetom, a ovaj nevjerojatan rast od čak 22% u odnosu na prethodnu godinu potvrđuje njihovu predanost hrvatskom tržištu. Tim povodom, putnicima je ponudio kupovinu karata po znatno nižoj cijeni (već od 29 eura), a možete ih pretražiti na njihovoj službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 13.09.2023. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p