PUTOVANJA

Ryanair trenutno nudi letove za proljetna putovanja po izrazito niskim cijenama!

Prilika koja se ne propušta!
Ne znamo za vas, ali mi već sada odbrojavamo dane do proljeća i jedva čekamo uživati u prvim sunčevim zrakama te provoditi što više vremena na otvorenom! Osim toga, putovanja u najljepše europske gradove uglavnom su najatraktivnija upravo u proljetnom razdoblju, a s obzirom na to da je Ryanair nedavno pustio u prodaju ‘early bird’ karte za brojna europska odredišta, i to s direktnim letom iz Zagreba, iščekivanje proljeća 2023. godine postalo je još uzbudljivije!

Ima li što bolje od sunčanog, proljetnog putovanja nakon mjeseci sivih dana i dugih noći? Ako ste i vi jedni od onih koji su ove godine odlučili organizirati putovanje u proljetnim mjesecima, sada je pravi trenutak da istražite najnoviju ponudu ‘early bird’ karata koje nudi niskotarifni avioprijevoznik Ryanair, a koja uključuje putovanja na brojna europska odredišta među kojima se zasigurno nalaze brojne destinacije koje ste oduvijek htjeli posjetiti. Cijene karata se kreću između 11 €  i 25  €, a destinacije koje su nam odmah zapele za oko su čarobni Rim koji možete posjetiti po cijeni od samo 14.99 €, kao i sve popularniju bugarsku prijestolnicu - Sofiju. Proljetno putovanje do Cipra stajat će vas 24.34 €, a do bajkovitog grčkog otoka Corfua izravan let iz Zagreba stajat će vas samo 12.99 €. Za one koji prekrasni Oslo ne žele istraživati tijekom oštrih, zimskih mjeseci, ovo proljeće je idealna prilika da istražite ovaj sjeverni grad koji možete posjetiti za samo 11.00 €!
 
Cjelokupnu ponudu koja uključuje još nekoliko europskih destinacija potražite na službenoj stranici, a osim letova iz Zagreba, pronaći ćete još mnoštvo sjajnih ponuda s polascima iz Pule i Zadra. Karte po ovoj cijeni možete kupiti 11. veljače 2023., a iskoristive su do 31. svibnja 2023. godine. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 28.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p