PUTOVANJA

Ryanair uvodi nekoliko novih letova iz Hrvatske, a avionske karte možete rezervirati već sad!

Pravo je vrijeme je za planiranje putovanja!

Niskotarifne kompanije, kao što je Ryanair, dobar su odabir ako na kratko želite posjetiti neke od većih europskih gradova. U sklopu ljetnog rasporeda za 2023. godinu, ova kompanija proširila je ponudu letova iz čak tri hrvatska grada. Osim toga, u tijeku je akcijska rasprodaja ljetnih letova, a odlične opcije se nude i za letove iz Hrvatske. Čini se da je pravo vrijeme za planiranje proljetno-ljetnog city break-a!

Uz nove linije koje su najavljene prije nekoliko dana, krajem prošle godine Ryanair je najavio liniju Pula- Düsseldorf koja će poletjeti krajem ožujka, te linije za lipanj koje će povezivati Pulu i Katowice, Zadar i Rzeszów te Zadar i Münster. Posljednje najave iz Ryanair odnose se na tri nove linije koje počinju letjeti u ljetnom periodu. Zadar će od lipnja biti povezan s Milanom (Malpensa). Od srpnja iz Rijeke možete letjeti također u Milano, odnosno Bergamo, što je odlična opcija ako uz Milano želite otkriti još pokoji grad u prekrasnoj Lombardiji. Posljednji dodatak ljetnom rasporedu je linija koja povezuje Split i Rim (Fiumicino), koju možemo očekivati od lipnja, a letjet će četiri puta tjedno.

Također, na stranicama ovog avioprijevoznika u tijeku je ljetna rasprodaja koja se odnosi na letove od 1. travnja do 30. lipnja 2023. Letovi, većinom iz Zadra, prema Milanu, Torinu, Beču, Parizu, Rimu, itd. mogu se rezervirati do kraja siječnja po promotivnoj cijeni od 29,99 € pa na više, ovisno o datumu i destinaciji. Za sve one koji nestrpljivo čekaju sljedeće putovanje, nije na odmet spomenuti bogatu ponudu letova iz Zagreba tijekom siječnja. Povratne karte trenutno se mogu uloviti po cijeni od 19,99 €.

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 15.01.2023. u 00:00
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p