PUTOVANJA

S Aleksandrom Dojčinović u Parizu, Milanu i Londonu

Poznata dizajnerica po Europi sa Samsung Galaxy A5

Aleksandra Dojčinović 
Poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović radi punom parom. Osim što sprema novu kolekciju za nadolazeći BIPA FASHION.HR, koji se održava od 17. do 21. na Zagrebačkom Velesajmu, priprema i nove projekte koji će na proljeće oduševiti sve njene klijente. 

Povodom novih poslovnih izazova dizajnerica je proteklih dana boravila u europskim modnim prijestolnicama – London, Pariz i Milano bile su njene destinacije. A na svoje putovanje nosila je Samsung Galaxy A5 s kojim je zabilježila najljepše trenutke puta.
 
Aleksandra Dojčinović 
Aleksandra Dojčinović

„Ovi dani su bili podosta poslovno naporni, no ipak ispunjujući. Predstavila sam kolekciju koju će hrvatska publika moći vidjeti na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u, a ekskluzivno vam predstavljam i jedan model iz te kolekcije. Usput sam iskoristila vrijeme i pogledala ponudu materijala “
, objasnila je Aleksandra.
  Aleksandra Dojčinović
Tamara Kalinić i Aleksandra Dojčinović

Aleksandra DojčinovićHaljina iz nove kolekcije
Dizajnerica se u Londonu sastala i sa svojom ambasadoricom za Veliku Britaniju, modnom blogericom Tamarom Kalinić, koja stoji iza uspješnog bloga The Glam and Glitter.
 
Aleksandra Dojčinović 
Aleksandra Dojčinović
 
Aleksandra je unatoč brojnim poslovnim obvezama našla i malo vremena koje je iskoristila za uživanje u znamenitostima ovih europskim modnih metropola. Svoju najdražu dizajnericu redovito pratite na njenom službenom Instagram profilu na kojem Aleksandra redovito objavljuje fotografije.
 
Aleksandra Dojčinović 
Aleksandra Dojčinović 
Aleksandra Dojčinović
 
M.D.
Foto: Aleksandra Dojčinović

Objavljeno: 02.03.2015. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p