PUTOVANJA

Skriveni dubrovački bar koji vole i lokalci

Slatka adresa na svega nekoliko koraka od Straduna
beach bar dodo
Iz ljeta u ljeto, slušamo o cijenama u Dubrovniku, o gužvama, o kruzerima i o sezoni koja brojkama i trajanjem nadilazi hrvatske standarde, no u svoj toj gomili informacija i ponude, naletjeli smo i na jedan pravi, neizbrušeni dijamant.

Skriven od gradske vreve i buke turista, na svega nekoliko koraka od Straduna, udomaćio se Dodo Beach Bar. Mjesto za opuštanje i predah, mjesto gdje se kokteli ispijaju na ljuljačkama, s pogledom na Lovrijenac i spektakularne klifove, i mjesto koje naprosto vrišti hedonizam. Iza svega stoje Damjan Šulić i Frano Mrđen, Dubrovčani koji su bar potpuno sami uredili, a načuli smo i da miješaju najbolje koktele u Gradu.

Bonus ovog nepretencioznog bara su i pristupačne cijene, pa ako vas od Dubrovnika odbija upravo činjenica da ćete se iz njega vratiti silovanog bankovnog računa, računajte kako ste upravo pronašli mjesto na kojem ćete se usidriti. Uz koktel i tople zalogaje, predvečer ćete ovdje moći uživati u najljepšem zalasku sunca, a vikendom i u milom zvuku gitare. Što još krije Dubrovnik, otkrijte ovdje., a Dodo popratite na Instagramu.

dodo beach bar
dodo beach bar
beach bar dodo
beach bar dodo

Foto: PR, Instagram (@sdecomg1)
Objavljeno: 12.07.2017. u 15:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p