PUTOVANJA

Slatke razglednice s hrvatskim receptima kao odličan suvenir

Odličan poklon s domaćim potpisom
hrvatska kulinarska razglednica
Proporcionalno hrvatskim gradovima koji postaju se ispunjeniji turistima, i domaća ponuda suvenira postaje sve bogatija originalnim proizvodima koje bismo zahvaljujući kreativnosti autora, i sami posjedovali, usprkos tome što se smatramo domaćinima.

Posljednji u nizu otkrića iz domene hrvatskih suvenira dolazi s potpisom Zrinke Kukuljice Merčep. Riječ je o Hrvatskim kulinarskim razglednicama koje umjesto standardnih noćnih i dnevnih vizura hrvatskih gradova donose ilustracije tradicionalnih recepata. Osim što su zgodna uspomena, razglednice su i korisne jer omogućavaju da se kući ponese autentični hrvatski recept, poput Viške pogače, soparnika, školjki na buzaru, Rapskih mostačona, rožate, štrukli, Bračke hrapočuše, fritula, istarske supice ili pak fiš paprikaša.

hrvatske kulinarske razglednice
Kolekcija od deset razglednica s ilustracijama specijaliteta i pripadajućih sastojaka, kao i kratkih popratnih priča o istima na poleđini zaista su originalan poklon za sve koji se nađu na putovanju našom zemljom, ali i dokaz kako je za originalan proizvod koji se izdvaja iz mase potrebno samo malo mašte.

Hrvatske kulinarske razglednice trenutno se mogu pronaći u zagrebačkom Swanky Storeu u Swanky Mint Hostelu i Take Me Home trgovini, kao i u Zadru, Šibeniku te u Westin i Sheraton Hotela.

hrvatske kulinarske razglednice
hrvatske kulinarske razglednice
hrvatske kulinarske razglednice
Hrvatske kulinarske razglednice

M.M.
Foto: Zrinka/Swanky Mint
Objavljeno: 08.08.2017. u 16:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p