PUTOVANJA

Što kažete na jednu romantičnu večeru u bajkovitom polju lavande na sjeveru Italije?

Iskustvo kakvo se ne zaboravlja!
Redovi ove prekrasne, ljubičaste biljke u punom cvatu tvore jedne od najljepših prizora koje je teško dočarati, čak i putem fotografije, a brojna polja lavande koja možete pronaći diljem Europe neke su od najpopularnijih lokacija za korisnike društvenih mreža. No, što kažete na nešto drugačije iskustvo posjeta jednom od najljepših europskih polja koje uključuje romantičnu večeru na samom sjeveru Italije i koje će vas bez imalo sumnje posve oduševiti svojom ljepotom? 

Ovo prekrasno mjesto glasi kao najljepša lokacija u cijeloj pokrajini Emiliji i jednostavno se mora pronaći na vašoj bucket listi! Riječ je o prekrasnom polju naziva Azienda Agricola Valtresinaro koje se nalazi nedaleko od Milana, a iz kojega se na ovo mjesto vrlo lako možete zaputiti na jednodnevni izlet i uživati u nevjerojatno zabavnom i aktivnom danu. Spomenuto imanje tri puta tjedno od lipnja do kolovoza organizira nezaboravno iskustvo romantične večere uz zalazak sunca koje uključuju degustaciju i razgledavanje imanja. Nakon što osigurate svoje mjesto, od farme ćete dobiti poruku sa svim potrebnim informacijama. Čim stignete, dočekat će vas lokalni aperitiv i karta za preuzimanje košare za piknik, a kada završite s degustacijom možete uzeti svoju večeru i smjestiti se u čarobna polja lavande i uživati u najfinijim domaćim zalogajima, kao i pogledu na prekrasnu prirodu koja vas okružuje.
Prije no što napustite imanje, svakako savjetujemo da obiđete njihovu trgovinu koja nudi razne proizvode na bazi lavande; Od proizvoda za njegu kože, terapeutskih eteričnih ulja pa sve do kulinarskih proizvoda i drugih stvari za dom koje će biti prekrasna uspomena na ovo mjesto iz snova. Više o ovom mjestu potražite ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 11.07.2022. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p