PUTOVANJA

Što se nosi u Las Vegasu?

Andrea Ercegović na najvećem američkom sajmu mode

Project Magic teško da se može usporediti s bilo kojim sajmom na svijetu. Najveći američki sajam mode, dva puta godišnje u Las Vegasu i New Yorku okuplja impresivan broj dizajnerskih kuća s naglaskom na mlade nade dizajna i cool brandove koji tek traže svoje mjesto pod suncem.

Svake godine, na sajmu se okupi oko 5000 izlagača, a u tri dana održavanja posjeti ga preko 70 tisuća posjetitelja.

S obzirom na to da sam željela proširiti ponudu u svom dućanu Vešmašina, na sajam sam otišla oboružana idejama i informacijama o novim brandovima koje sam željela predstaviti Hrvaticama. Ovakva mjesta najbolji su način da se povežete s dizajnerima, otkrijete što je trenutno „in" i što će svjetski trendseteri uskoro prešetavati ulicama svjetskih metropola.      

                                    

Project Las Vegas ujedno je pravi mamac za sve street style fotografe. Teško da ćete na jednom mjestu susresti toliko originalnih ljudi s otkačenim modnim kombinacijama. Djevojke uglavnom furaju široke veste i majice kakve već sezonama dizajnira kuća Wildfox Couture, skinny traperice i kaubojske čizme.

Asesoari imaju važnu ulogu u svakom stylingu, a trenutni su hit retro sunčane naočale u bojama gumenih bombona, kao i cvjetne krune koje je ponovno popularizirala Lana Del Rey.

Sljedeće izdanje njujorškog sajma rezevirano je za 21. srpnja, a nakon toga modna karavana seli natrag u Las Vegas gdje će se 19. kolovoza održati drugi Project Magic.

 

Photo: Andrea Ercegović

Objavljeno: 22.03.2013. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p