PUTOVANJA

Stylish mjesto u Ljubljani idealno za popodnevni ručak i koktele s prijateljicom!

Preslatki bar koji će vas oduševiti svojojm ponudom

Posjete lijepoj Ljubljani posebno su nam nedostajale u ovom proteklom razdoblju karantene, a posebice kratki vikend izleti s prijateljicom koji uključuju obilazak grada, ali i nekih od najdražih nam gastro lokacija i mjesta idealnih za popodnevni ručak i koktele s prijateljicom.

Jedna od takvih lokacija svakako je i šarmantni, pomalo romantični bar koji je svoje mjesto pronašao u srcu Ljubljane; radi se o lokalu imena Sveti Florijan, smještenom na Gornjem trgu koji će vas na prvu osvojiti svojim uređenjem i samom atmosferom u pomno dekoriranom interijeru. Kombinacija eklektičnih boja, romantičnih malenih stolova i floralnih tapeta savršeno je mjesto za proljetno - ljetni ručak, a uz bogato razrađeni meni i ogromnu paletu organskih vina iz čitave Europe, kao i sjajnih, dobro poznatih koktela, u Svetom Florijanu će baš svatko pronaći nešto po svom guštu. Iako je ljubljanska gastro scena iz godine u godinu sve bogatija, Sveti Florijan i dalje uspijeva promicati granice kada su u pitanju međunarodni gastronomski trendovi stoga je ovo mjesto idealno i za prave gurmane koji uvijek vole isprobati nešto neobično i novo.

Eklektični, fuzijski jelovnik Svetog Florijana zagarantirano će oduševiti i prave gastro znance, a šaroliki meni redovito se mijenja, uglavnom ovisno o raspoloženju glavnog kuhara koji je godine i godine proveo u različitim egzotičnim zemljama, donoseći sve vrste maštovitih okusa u ulicu Gornjega Trga. Želite popiti nešto malo jače za kraj? Ne brinite, jer u podrumu postoji fantastičan koktel bar s jednako sjajnom ponudom u kojemu će baš svatko pronaći nešto po svom ukusu. U svakom slučaju, ako se zaputite u Ljubljanu i ogladnite, svakako uzmite u obzir posjet ovom divnom mjestu, a više informacija o samom meniju, ponudi i rezervaciji potražite na službenoj stranici ovog eklektičnog bara!

Objavljeno: 13.06.2020. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p