PUTOVANJA

Terase u Parizu s najboljim pogledom

'Must see' u gradu romantike
 
Moramo li napraviti tablicu najljepših gradova, Pariz bi definitivno bio na vrhu. Shodno tome, i pogled na ovaj grad romantike jedan je od najčarobnijih. Mjesta na kojima potonje možete doživjeti svakako su krovne terase. Iako ih po broju nema ni približno onoliko koliko u New Yorku, nekoliko pariških je jednako šarmantno. 

Volite li večer provesti s čašom vina u ruci i pogledom koji oduzima dah, Le Perchoir je mjesto na koje morate svratiti. Otkad se otvorio, ovaj restoran s barom na krovu postao je toliko popularan da je otvoren i na drugoj lokaciji. Kako i ne bi kada pogled puca na sam Notre Dame i Eiffel Tower.
 

The Peninsula Paris je luksuzan hotel koji na vrhu skriva romantičan interijer i eksterijer iz kojih možete vidjeti gotove sve pariške ljepote.
 

Bar, restoran i galerija La Bellevilloise savršeno se uklapa u petak navečer u Parizu, dok će u nedjelju poslužiti kao idealno mjesto za lagani doručak, ali i poslijepodnevnu porciju jazza.
 

Mama Shelter bilo je jedno od omiljenih odredišta Parižana prije nekoliko godina kada se otvorio, a sada je bar u kojem uz slasni koktel ili večeru možete uživati promatrajući zvjezdano nebo iz komfora svoje ljuljačke.
 
M.M.

photos: conde nast
Objavljeno: 13.09.2014. u 09:59
Tagovi: putovanja, paris

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p