PUTOVANJA

The Telegraph naveo 23 razloga za posjetiti Hrvatsku

Renomirani medij obožava našu zemlju

hrvatska 
Britanski magazin The Telegraph s početkom je srpnja posvetio svoj medijski prostor Hrvatskoj, i to kako bi naveo zašto se ovog ljeta naša zemlja mora posjetiti. 

Navodeći kako popularnosti naše zemlje ne jenjava među Britancima te je u prvoj polovici 2016. broj Britanaca koji su posjetili Hrvatsku porastao za 36%, medij je odlučio dodati ulje na vatru s 23 razloga zbog kojih je i ovoga ljeta svi moraju posjetiti.

Kako je uvijek zanimljivo vidjeti vlastitu zemlju iz tuđe perspektive, vjerujemo kako će mnogima biti zanimljivo pročitati što to turisti smatraju posebnim i vrijednim pažnje unutar granica Hrvatske. Razlozi poput visokih temperatura i činjenice da je jedna od najsunčanijih europskih zemalja, lake dostupnosti, dobre vrijednosti za novac, Igre prijestolja koji se ovdje snimao, jednog od najbolje očuvanih rimskih amfiteatara, obilja spektakularnih plaža, nacionalnih parkova i genijalnih festivala, Muzeja prekinutih veza kao jednog od najčudnijih muzeja, bračkog kamena kojim je izgrađena Bijela kuća, kao i Zagreba kao meke dobre kave, Hrvatska je destinacija koja se ne propušta. 
 
Ostale razloge koje navodi The Telegraph možete pročitati ovdje.
 
croatiafulloflife  
M.M.
Foto: Instagram @croatiafulloflife
Objavljeno: 05.07.2016. u 11:33
Tagovi: putovanja, Hrvatska

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p