PUTOVANJA

Tko kaže da je kraj zimskoj čaroliji? Ovo prekrasno klizalište u poznatoj vinariji morate posjetiti!

Odlična ideja za vikend izlet

Ako ste i vi jedni od velikih zaljubljenika u domaće vinarije i vrhunska vina, sigurno ste čuli za motovunski ''Roxanich'' koji, otkako je otvoren, privlači ljubitelje kvalitetnih vina iz svih dijelova svijeta. No, to nije jedini razlog zbog kojeg morate posjetiti ovu vinariju koja je ove zime svojim posjetiteljima osigurala jedinstveno iskustvo koje se ne zaboravlja.

Sama vinarija predstavlja sjajno arhitektonsko remek djelo koje potpisuje poznati arhitekt Idis Turato koji je savršeno uklopio objekt u motovunsku priču. Osim dizajna, Roxanich Wine & Heritage Hotel može se i vrhunskom ponudom koja uključuje tridesetak konceptualno posve različitih soba, veliki restoran s fantastičnom ogromnom terasom koja gleda na zapadnu Istru, bar, cigar lounge, trgovinu vinima, recepciju i SPA s nekoliko sauna i sunčalištem.


A spomenuta terasa ove je zime pretvorena u bajkovito klizalište s najljepšim pogledom na Motovun i istarske proplanke, a koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tijekom adventa posjetitelji su uživali i vrhunskim slanim jelima i vinskom ponudom koja je Motovun pretvorila u pravu zimsku bajku koja još nije gotova! Stoga, svakako savjetujemo da, ukoliko još uvijek tražite idealnu destinaciju za vikend izlet, odaberete Motovun i uživate u nešto drugačijoj, istarskoj zimskoj čaroliji.

 

Foto: FB Roxanich 
Objavljeno: 05.01.2022. u 13:38
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p