PUTOVANJA

Toskana u Posavini: Rustikalni vinski resort koji izgleda kao da se nalazi u popularnoj talijanskoj regiji

Mirna oaza za punjenje baterija

Svima je jasno zašto je predivna Toskana jedna od najpoželjnijih destinacija za putovanja, tako našu Istru često uspoređujemo s popularnom talijanskom regijom. No, još jedan dio Lijepe Naše pružit će vam identičan doživljaj, a još uvijek nije toliko razvikan. Zato prije nego što pohrlite na more, obratite pažnju na ovaj mali dijelić slavonskog raja. 

Posavina koja se smjestila u srcu Slavonije prepoznata je hrvatska vinska regija, a na području Brodskog Stupnika smjestio je idilični rustikalni vinski resort Stupnički Dvori. Predivna lokacija u okolici Slavonskog Broda na kojoj se uistinu možete odmoriti, uživati u nepreglednim vinogradima i gastro ponudi sastoji se od hotela, vinarije i restorana. Stupnički Dvori još uvijek nisu razvikana lokacija što sigurno znači autentičan doživljaj, a uređenje smještaja i gastro ponuda doprinose tom dojmu.

Što raditi u hrvatskoj Toskani?

Izgled cijelog imanja upotpunit će doživljaj boravka u Stupničkim Dvorima, posebno ležaljke u blizini hotela u koje se možete udobno smjestiti i uživati u pogledu na obližnje vinograde. No, ako se odlučite na višednevni posjet Posavini, ovdje ćete pronaći i pregršt aktivnosti zbog kojih će vam ova regija ostati u predivnom sjećanju. Ako se želite samo opustiti na raspolaganju vam je hotelski spa, vinske ture, posjeti vinogradima, kušanje, a želite li ostati aktivni obližnje lokacije kao što su Papuk stvoreni su za bicikliranje, ribolov i planinarenje. Osim savršenog odmora u prirodi, ovdje možete organizirati i svoj poseban dan vjenčanja. 

Foto: Instagram, Stupnički Dvori
Objavljeno: 31.05.2023. u 12:28
Tagovi: Vino

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p