PUTOVANJA

Tri hrvatska smještajna objekta među najboljima na svijetu

Booking.com objavio rezultate '2015 Guest Review Award'

booking.com 
Vodeća svjetska platforma za rezervaciju smještaja, Booking.com, obznanila je rezultate ovogodišnjeg izbora 2015 Guest Review Award, anualnog pregleda najboljih smještajnih objekata diljem svijeta prema ocjenama korisnika. U prestižnom društvu našla su se i tri domaća objekta - Aparthotel Bellevue Trogir, apartmani Villa Harmonie i kuća za odmor Ankora.

Posebno priznanje za 10 vodećih svjetskih smještajnih objekata koji briljiraju kroz pet kategorija - Doručak šampiona, Dome slatki dome, Izvanredna vrijednost, Najbolji domaćin i Najtoplija dobrodošlica, na Booking.com-u su postigli iznimno visok prosjek ocjena gostiju. Aparthotel Bellevue Trogir je tako nagrađen u kategoriji Najtoplija dobrodošlica, kuća za odmor Ankora u kategoriji Najbolji domaćin, dok je Villa Harmonie osvojila priznanje u kategoriji Doručak šampiona.
 
villa harmonie Villa Harmonie
 
Ova godišnja priznanja partnerima Booking.com-a diljem svijeta podsjećaju na činjenicu kako je pružanje vrhunske usluge i iskustva ono krucijalno. 2015 Guest Review Award je obuhvatilo više od 280 tisuća smještajnih objekata u 196 zemalja svijeta koji su svojim gostima osigurali izvanredno iskustvo.U Hrvatskoj je priznanje dobilo ukupno 9.310 smještajnih objekata čija je zajednička prosječna ocjena recenzija gostiju bila 8.9.
 
 
Foto: Booking.com
Objavljeno: 22.01.2016. u 09:41
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p