PUTOVANJA

U Budimpešti je otvoren novi kafić kojeg će obožavati svi ljubitelji Harry Pottera!

Nezaobilazna lokacija za sve čarobnjake i one koji se tako osjećaju

Budimpešta je jedan od onih europskih gradova koji svojim posjetiteljima nudi zaista sve; konstantni noviteti, kultura, arhitektura, povijest, noćni život i brojne lokacije sa zapanjujućim pogledom na grad samo su neki od razloga zbog kojih uvijek pronađemo povod zbog kojega se iznova poželimo vratiti u mađarsku prijestolnicu!

A sada smo pronašli još jedan razlog za posjet ovom sjajnom gradu koji će razveseliti sve ljubitelje čarobnjaštva; prvi kafić na temu Harry Pottera nedavno se smjestio upravo u Budimpešti, u popularnoj četvrti Óbuda, a svojim posjetiteljima nudi sve ono o čemu najvjerniji fanovi kultne priče mogu sanjati! Repülő Seprű, ili u prijevodu ''Leteća metla'' svojim uređenjem neodoljivo podsjeća na filmski set priče uz koju smo odrasli, a na trenutak ćete se osjećati kao da se zaista i nalazite u Hogwartsu; već na samom ulazu dočekati će vas srdačni domaćini odjeveni u uniforme Gryffindora, a dok uživate u okusima raznih, neobičnih ''magičnih'' napitaka, uočiti ćete različite ukrase, predmete i elemente o kojima ste čitali i koje ste gledali u najpopularnijoj čarobnjačkoj ekranizaciji ikada snimljenoj.

Novine, zmajevi, sova, nestašne vile i čarobni štapići Albusa Dumbledorea samo su neki od predmeta koje možete koristiti i proučavati u samom baru, a ''Leteća metla'' svojim će sadržajem razveseliti i one najmlađe. Tako u prostorima kafića možete sudjelovati u različitim aktivnostima koje se redovito organiziraju, kao što su izrade čarobnih štapića ili pak metloboj, a možete se okušati i u društvenim igrama i kvizovima na temu Harry Pottera.

Repülő Seprű trenutno je otvoren isključivo od četvrtka do nedjelje, i to u vremenu od 12 do 21 sat, a svakako preporučamo da, ukoliko planirate posjet ovom čarobnom lokalu, najavite svoj dolazak i osigurate svoje mjesto. Dotad, sve informacije pratite na službenim stranicama.

Objavljeno: 05.03.2020. u 12:41
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p