PUTOVANJA

U Budimpešti se nalazi divan rooftop bar s magičnim božićnim kupolama

Divno mjesto koje morate posjetiti!

Budući da smo zakoračili u predblagdanski period, nije neobično što su neke od svjetskih metropola već naveliko započele s božićnim dekoracijama i čarobnim ugođajem koji jedva čekamo osjetiti. Naredni vikendi osim za uživanje u omiljenim blagdanskim aktivnostima ujedno je i sjajan period za kratko putovanje, a obližnja Budimpešta baš uvijek je izbor s kojim nikad ne možete pogriješiti.

Kao što smo spomenuli uzmemo li Zagreb kao polazišnu točku, Budimpešta je grad koji se nalazi 'iza ugla', stoga vikend izlet savršen je bijeg od užurbane svakodnevice koji vas regenerirati i opustiti. Sigurni smo kako ste upoznati sa svim znamenitostima i povijesnim zanimljivostima koje ovaj grad nudi, pa sukladno tome ovog puta odlučili smo pronaći odlično mjesto za izlazak ili kavu koje će ispuniti svačije želje. Rooftop barovi bez imalo razmišljanja oduzimaju dah i po prvenstveno zbog predivog pogleda koji se pruža, ali i zbog nerijetko posebnog i drugačijeg uređenja. Iako je zimski period pomalo nespretan za uživanje na terasi, domišljati vlasnici jednog od najpopularnijeg rooftop bara u Budimpešti dosjetili su se odličnog rješenja za koje smo sigurni da će provući brojne posjetitelje.

Riječ je o 360 Baru koji je za niske temperature pripremio pravo božičino iznenađenje u vidu prozirnih kupola, odnosno iglua koji su ukrašeni šarmantnim svjećicama, udobnim i toplim pokrivačima, ali i sličnim detaljima koji pridonose stvaranju savršene blagdanske priče. Zimska verzija ovog rooftop bara bez imalo razmišljanja nešto je što želimo posjetiti te je dovoljno dobar razlog za mini izlet na kojem ćete se osjećati fantastično.


Objavljeno: 14.11.2019. u 11:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p