PUTOVANJA

U islandskoj se Plavoj laguni otvara impresivni hotel

Poznata svjetska turistička atrakcija postaje još atraktivnijom
The Moss Hotel i Lava Cove
Sama po sebi impresivna, predivna turistička atrakcija Islanda uskoro će postati još atraktivnija. Naime, u poznatoj Plavoj laguni gradi se luksuzni hotel koji će posjetiteljima omogućiti boravak na sam izvorištu ljekovite tople vode koja dolazi iz obližnje geotermalne elektrane.

Plava, ispunjena mineralima i ljekovita, Plava laguna je najpoznatija turistička atrakcija Islanda i mjesto na koje vojske turista iz godine u godinu dolaze po regeneraciju i odmor. Od jeseni 2017. će ovo lijepo mjesto biti obogaćeno impresivnim dizajnom novog The Moss Hotela i popratnog Lava Covea. 62 sobe pročišćenog skandinavskog minimalizma umotanog u luksuznu ambalažu bit će upotpunjeno jednako sofisticiranim restoranom i podzemnim spa prostorom, a sobe na prvom katu će imati direktni izlaz u lagunu, što je iskustvo koje će malo tko dubljeg džepa htjeti propustiti.

Moss Hotel
Moss Hotel
Moss Hotel
Prema prvim vizualima, Moss Hotel zamišljen je kao mjesto za apsolutni odmor i svaki je kutak dizajniran tako da odiše mirom i spokojem, istovremeno imajući okoliš i prirodu na umu. Povezanost s očaravajućom prirodom gostima hotela omogućavat će prozori i staklene stijene koje se protežu od poda do stropa, dok balkoni i terase omogućavaju direktnu povezanost s lagunom. Iskustvo boravka će biti upotpunjeno i novim podzemnim Lava Coveom, odnosno spa prostorom koji spaja geotermalnu morsku vodu, harmoniju prirode i sofisticirani dizajn.

Moss Hotel
Moss Hotel
Na gastronomsko putovanje gosti će se pak moći otisnuti u restoranu u sklopu hotela, gdje će islandsko kulinarstvo prezentirati tim gastro stručnjaka. Odajući počast islandskom krajoliku, moru, planinama i farmama, restoran fine dining atmosfere će nuditi koncept chef’s tablea sa sedam slijedova, kao i vinski podrum. Ako ste zaintrigirani i želite saznati više o ovom lijepom hotelu, uputite se na službenu stranicu.

Moss Hotel
Moss Hotel
Moss Hotel
M.M.
Foto: Moss Hotel
Objavljeno: 03.04.2017. u 11:11
Tagovi: putovanja, hotel

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p