PUTOVANJA

U Istri se krije divan beach bar kojeg morate posjetiti!

Mjesto koje će odmor učiniti još boljim!

Dobro je poznato kako domaća obala krije različite prirodne ljepote koje nas uvijek iznova obore s nogu, ali osim toga, ne manjka niti vrlo atraktivnih beach barova koji su namijenjeni za hedonističko uživanje. Ovog puta za oko nam je zapeo istarski Polidor beach bar koji se nalazi nedaleko od Poreča u sklopu Polidor kampa.

Ono što nam je na prvi pogled zapelo za oko kod ovog beach bara bez imalo razmišljanja je njegovo divno, pomalo boho uređenje upotpunjeno posebnim stylish detaljima. Naime, sve to uvelike pridonosi ukupnom dojmu koji pruža apsolutni ugođaj i ne dopušta da bilo što nedostaje. Osim predivnog vizualnog aspekta, u Polidoru možete uživati u najdražim koktelima, kavi ili sitnim zalogajima, a na kraju se okupati na predivnoj šljunčanoj plaži.

Ovo mjesto idealno je za romantični odmor, ali i za zabavu s najboljim prijateljima jer dobre glazbe neće nedostajati niti u jednom trenutku. Upravo zato ne postoji niti jedan razlog da ljetni period ne iskoriste za kratki izlet. Uz poseban doživljaj, Polidor krije i sjajnu foto kulisu, pa možete biti sigurni da upečatljive fotografije neće izostati, kao niti uspomene koje ćete pamtiti i s oduševljenjem prepričavati u jesenskim danima!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.07.2021. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p