PUTOVANJA

U Lici smo pronašli prekrasne kućice na drvetu idealne za bijeg iz gradske vreve

Kućice na drvetu o kakvima ste sigurno maštali kao djeca!

Iako smo tek nedavno zakoračili u novu godini te je još puno izazova pred nama, već na njezinom samom početku osjećamo se poprilično umorno i bezvoljno. Vjerujemo kako je riječ o posljedicama učestale izloženosti stresu, što zbog pandemije kojoj se ne nadzire kraj, a što zbog potresa čije posljedice još uvijek nisu sanirane te su svakodnevni podsjetnik na tragediju. Upravo zato je pravo vrijeme da napravite malenu pauzu te monotone dane zamijenite boravkom u prirodi, u posve nesvakidašnjem smještaju!

Sigurni smo da ste barem jednom poželjeli imati svoju kućicu na drvetu, koja bi predstavljala samo vašu oazu mira te pružala bijeg od svakodnevnih obaveza i stresa kojem smo konstantno izloženi. Ova želja iz djetinjstva vrlo lako može postati stvarnost i to zahvaljujući šarmantnim kućicama na drvetu, smještenim u Lici, točnije u Parku prirode Velebit. Riječ je o dvjema kućicama, Treehouse Lika 1 i Treehouse Lika 2, a koje su idealne za vikend odmor u prirodi. Okružene krošnjama, četiri metra od tla, pružaju jedno sasvim novo iskustvo odmora i ponovni povratak prirodi koji nam je ovih dana itekako potreban.

Interijer kućica jednako je impresivan kao i prirodne ljepote koje ih okružuju te obje prate sličan stil uređenja; minimalizam u kojem vedri detalji stvaraju razigranu i modernu atmosferu. Prva kućica ima dvije sobe, dok druga jednu, a obje imaju kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i terasu na kojoj možete uživati u svježem zraku te puniti svoje baterije ljepotom netaknute prirode. U svakoj kućici može odsjesti šestero ljudi, a osim opuštanja u kućici, preko dana možete istraživati i ljepote Velebita ili šetati šumskim stazama! Sigurni smo da će vam ovaj odmor ostati dugo u sjećanju!

Foto: Airbnb, Zoran Popovic
Objavljeno: 12.10.2021. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p